VMan P631866
VMan P631866

«The Secret Olympian» til TV 2: – Gin og vodka smugles inn i OL-landsbyen på vannflasker

Har skrevet bok om fyll og sex i OL-landsbyen.

TV 2 Sporten (London): Tidligere i år ble boka «The Secret Olympian» gitt ut av en anonym forfatteren under pseudonymet «Anon». Han var en del av Storbritannias OL-tropp i Athen 2004, og har skrevet om det som skjer på innsiden av OL-landsbyen - langt unna tv-kameraer og mikrofoner.

TV 2 Sporten har lest boka og møtt «Anon» i London. Vi får høre om ville fester, og alkoholforbudet i OL-landsbyen ser ikke ut til å være mye verdt.

– Det som skjer, er at gin og vodka smugles inn på vannflasker, forteller «The Secret Olympian» til TV 2 Sporten.

Les også: Kristoff om Tysse: – Han er ikke en jeg ønsker å ha bekjentskap med

Brusende OL-blod
Og festingen leder til samvær, også av den mer intime sorten.

– Når man er god til noe, blir man fort attraktiv hos det andre kjønn. Her er det samlet mennesker som er ekstremt gode til det de gjør. I tillegg har de ofret mye og jobbet hardt i flere år. Når OL-konkurransen er over, slippes det løs en utrolig energi. Man kan nærmest lukte testosteronet og østrogenet. Da blir det mye «action», sier «The Secret Olympian».

Kondom-bonanza
Under lekene i London, deler arrangøren ut 150 000 gratis kondomer i OL-landsbyen. Det er i snitt ca. 15 på hver, og en økning på 50 prosent i forhold til sommerlekene i Beijing 2008. Det er vanlig at det blir tomt for prevensjon i løpet av mesterskapet.

Les også: Herrem og Kurtovic traff Bolt og Bryant

Vet lite om de norske
Vi lurer selvsagt på om norske utøvere lever utsvevende liv i OL-landsbyen. «Anon» vet lite om eventuelle norske eskapader, men trekker fram de nederlandske, britiske og amerikanske utøverne til festløver.

– Det vanligste er at utøvere på samme lag, innenfor samme idrett har seg. Deretter er det nest-vanligste å treffe venner og bekjente av lagkamerater. Nummer tre på skalaen, er å møte utøvere fra en annen idrett, men fra samme land. Litt sjeldnere skjer det gnister mellom utøvere fra forskjellige land, men fra samme idrett. I tillegg har man alle de frivillige og de som jobber for OL-sponsorene, resonnerer «The Secret Olympian».

Uvitende Tufte
TV 2 Sporten har spurt Olaf Tufte om den pikante boka. Den dobbelte olympiamesteren har fått med seg beskrivelsene, men kjenner seg ikke helt igjen.

– Det høres jo behagelig ut. Vi er her for å prestere, men folk har levd i sølibat i lang tid. Det er vanlig med fest etter konkurransene, men jeg kjenner meg ikke igjen i historiene, sier Olaf Tufte til TV 2 Sporten.

Se videointervjuet med Olaf Tufte her:

631857

Bryter intern kodeks
Forfatteren av boka med de oppsiktsvekkende historiene, forteller at det er fire bud OL-deltagerne må forholde seg til:

1. Ikke gå med medaljen inne i OL-landsbyen.
2. Ikke forstyrr de som skal i aksjon.
3. Ikke be om autografer.
4. Det som skjer i landsbyen, forblir i landsbyen.

Det siste budet har i hvert fall "The Secret Olympian" brutt ganske så ettertrykkelig.