Lady Gaga er kjent for å stille opp for fansen sin. På sin egen fanside, littlemonsters.com, deler hun store deler av livet sitt med sine tilhengere, som hun for øvrig kaller for «Little monsters».

Nesten splitter naken

I går postet hun et bilde hvor hun er særs avkledt. Krøllet opp i en stol, toppløs, med noe som kan se ut som en hudfarget truse. Under tittelen «hviler ut etter Barney's Gaga workshop åpning».

Dette er imidlertid ikke første gangen vi får se Gaga avkledt, og garantert ikke den siste.

For få uker siden møtte hun opp på flyplassen, uten bukse. Stjernen hadde på seg en liten sort g-streng, med en gjennomsiktig strømpebukse over.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GAGA

Filmdebut

Tidligere i dag ble det kjent at Lady Gaga nå får sin debut på det store lerretet, ifølge Capital FM. Hun spiller rollen som «La Chameleon» i Robert Rodriguez' film, «Machete Kills». Rodriguez er regissøren bak suksesser som blant annet «Sin City» og «Grindhouse» filmene han regisserte med Quentin Tarantino.

Tidligere i dag skrev offentliggjorde Rodriguez på sin Twitter at Gaga har en rolle i den nye filmen.

– Jeg ble nettopp ferdig med å jobbe med Lady Gaga på Machete Kills. Hun var SÅ flink! Jeg er «blown away».

Like etter skrev Gaga:

– Ja, det stemmer. Jeg skal gjøre min debut som skuespillerinne i den fantastiske «Machete Kills» av Rodriguez. Åh, innspillingen var sinnssyk!

Det er ikke kjent når filmen når kinolerretet, men Gaga er i godt selskap. Charlie Sheen, Jessica Alba og Zoe Saldana har også roller i filmen.