Manchester City nevnes sammen med Manchester United og Juventus som de heteste kandidatene til å kapre underskriften til Arsenals ettertraktede angriper Robin van Persie.

LES OGSÅ: BBC Sport: – Manchester United, City og Juventus har lagt inn bud på van Persie

Roberto Mancini bekrefter at Manchester City ønsker seg angriperen – men legger ikke skjul på at han tror det er lite sannsynlig at van Persie ender opp på Etihad.

– Det er vanskelig å si noe om det for øyeblikket fordi han er Arsenal-spiller og ikke vår spiller, sier Mancini på en pressekonferanse i Beijing torsdag kveld.

– Når det gjelder disse spørsmålene, så må dere snakke med mannen som har ansvaret. Jeg er ikke ansvarlig for disse tingene

– Vi har fire spisser
– Men ja, van Persie er en fantastisk spiller, men vi har fire angripere i troppen som bidro til at vi vant ligaen forrige sesong. Vi kan si mye om dette – men van Persie er under kontrakt med Arsenal, fortsetter en hemmelighetsfull Mancini, ifølge Sky Sports News.

Ifølge ulike engelske medier er det Citys eiere med Sheikh Mansour i spissen som ikke skal være villig til å gi Mancini de midlene som trengs for å sikre seg van Persie.

Samtidig har Manchester City vært uvanlig passive på overgangsmarkedet denne sommeren. Etter å ha brukt milliarder på stjernekjøp de siste sesongene har Roberto Mancini foreløpig ikke signert ett stort navn så langt denne sommeren.

LES OGSÅ: Alsaker om «Silly Season»: – Van Persies fremtid avgjør storklubbenes spillerjakt
LES OGSÅ: Ferguson bekrefter van Persie-bud: – Vi har vist interesse

MØTTE PRESSEN: Roberto Mancini ville ikke si mye om mulige spillerkjøp til Manchester City. (Foto: AFP/Afp)

LES OGSÅ: Her er «Silly Seasons» heteste spillere
LES OGSÅ: Denne avisen treffer best i «Silly Season»

– Jeg er ikke ansvarlig for spillerkjøp
Men Mancini hevder at det ikke er han som er ansvarlig for spillerkjøpene i Manchester City.

– Når det gjelder disse spørsmålene, så må dere snakke med mannen som har ansvaret. Jeg er ikke ansvarlig for disse tingene, svarer Mancini på spørsmål om det blir noen spillerkjøp denne sommeren.

– Vi har en egen mann som jobber med dette.... Og vi håper at han gjør en god jobb, fortsetter en hemmelighetsfull Mancini – uten å være villig til å røpe navnet på «mannen» som tilsynelatende jobber med spillerlogistikk på Etihad.

De regjerende Premier League-mesterne møter Arsenal i en vennskapskamp på den nasjonale arenaen i Beijing fredag kveld. Robin van Persie vil ikke spille kampen for Arsenal, siden han er blitt igjen i London for å drive fysisk trening.