På selveste valentinsdagen, den 14.februar.2012, fridde Rein Alexander til sin kjære Siw Hege Arntsen.

Denne uken var han en av artistene under «Allsang på grensen» og kunne her fortelle til «God kveld Norge» om livet som en forlovet mann og planene for den store dagen.

Les også: Rein Alexander forlovet seg på Valentinsdagen

Nervepirrende

– Det er bare deilig. I sommer har vi vært nede hos svigers i Grimstad, hvor jeg har hjulpet til med å klippe hekker og vært pliktoppfyllende slik som man må. Man må jo prøve å vise et godt bilde av seg selv. Det er bare sol, sommer og kjærlighet.

Videre forteller Rein at det nå kun er et år igjen til de to skal gå opp gulvet og at han har begynt å tenke mye mer på bryllupet enn han hadde trodd han kom til å gjøre.

– Ja, veldig mye. Fordi vi to er veldig mye sammen. Og det blir veldig mye bryllup! Mye kjole og rosa og alt som skal stemme. Jeg har liksom ikke tenkt på det sånn før, alt som skal stemme. Det er jo halsbrekkende. Nervepirrende, forteller artisten.

TENKER PÅ BRYLLUP: Rein Alexander forlovet seg med sin Siw Hege Arntsen februar 2012 og forteller nå at han stort sett hele tiden går og tenker på den store bryllupsdagen som kommer i nær fremtid.

Han fortsetter,

– Jeg tenkte «Det er jo en enkel affære med bryllup», men det er ikke det!, sier han og ler litt.

Les også: Avbrøt TV-produksjon da Rein Alexander brøt sammen

Danser helst i rosa trikot

Men det er en ting han ikke er så begeistret for når det kommer til bryllupsseremonier.

Han har nemlig ingen planer om å synge selv på den store dagen.

– Nei! Det har jeg aldri hatt sansen for. Da skal noen andre få synge! Opptil flere. Det skal bli en musikkfest. Siw er også veldig glad i musikk, og spesielt dans!

– Har dere startet og øve på brudevalsen da?

– Nei, og jeg tror det eneste jeg kan danse til er «Fame». Det er jeg veldig god på. Men vals har jeg aldri klart, jeg synes det er vanskelig med tretakt. Nei, men seriøst, jeg gruer meg til det! Jeg ville heller ha danset til «Fame» i rosa trikot enn å danse vals mens alle skal se på, sier artisten avslutningsvis.

Les også: Rein Alexander: – Jeg har prøvd en del ting jeg ikke skulle gjort