Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene

Den berømte baseball-banen Fenway Park i Boston, som vanligvis huser hjemmekampene til Boston Red Sox, var helt utsolgt foran treningskampen mellom Liverpool og Roma natt til torsdag.

LES OGSÅ: Her er Premier League-klubbenes treningskamper

Men publikum måtte vente helt til det 63. minutt før det ble scoring. Michael Bradley sendte Roma i ledelsen, og fem minutter senere øket Alessandro Florenzi til 2-0-ledelse for Roma.

Charlie Adam, som kom inn i pausen for Liverpool, reduserte for Liverpools ti minutter før kampslutt – men rødtrøyene fra Anfield tapte oppgjøret 1-2.

VIDEO: Se høydepunkter og scoringer fra oppgjøret Roma-Liverpool i videovinduet øverst!

– Jeg synes Lucas var fantastisk da han kom innpå. Han viste fantastisk kvalitet i pasningsspillet sitt.

Fornøyd med Adam og Lucas
Liverpool gjorde sju bytter i pausen og fire nye etter timen. Manager Brendan Rodgers var fornøyd med gjennomkjøringen av kampen og trekker blant annet frem Charlie Adams scoring som positiv.

– Det var et veldig fint mål. Jeg er veldig fornøyd med det som ble vist i kampen. Det er mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen, sier Rodgers til Liverpools hjemmeside.

– Vi skapte en rekke sjanser og så snart vi kommer i enda bedre form og introduserer våre toppspillere, ser dette veldig lyst ut, fortsetter han.

Han trekker også frem Lucas Leivas prestasjoner, som kom inn som innbytter etter 60 minutters spill.

– Jeg synes Lucas var fantastisk da han kom innpå. Han viste fantastisk kvalitet i pasningsspillet sitt. I tillegg var det mange unge spillere som fikk sjansen mot erfarne spillere som Totti og Bojan. Dette bidrar til å hjelpe dem til å ta nye skritt, sier han.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Brendan Rodgers (Foto: GEOFF ROBINS/Afp)

Aquilani tilbake
Alberto Aquilani, som de to siste sesongene har vært på utlån i Serie A, var tilbake i Liverpool-trøyen mot Roma.

Brendan Rodgers har foreløpig ikke bestemt seg for om han vil sende midtbanespilleren på utlån også kommende sesong. Aquilani spilte de første 45 minuttene mot Roma.

– Det gjenstår å se. Jeg må se nærmere på situasjonen til Alberto. Det har vært en vanskelig tid for ham i England, men dette er sannsynligvis den første perioden han føler seg glad og fornøyd her, ifølge ham selv. Han jobber godt og hardt, sier Liverpools manager.

Liverpool møter Tottenham i sin neste kamp på USA-turnéen i Baltimore 28. juli.

VIDEO: Se høydepunkter og scoringer fra oppgjøret Roma-Liverpool i videovinduet øverst!