TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Sao Paulos visepresident tror fortsatt på at en avtale kan gå i boks for Lucas Moura og Manchester United, ifølge Daily Mail. Agenten til spilleren gikk tidligere ut å sa at Moura ikke var til salg, etter et bud fra United ble avslått.

Alan Pardew insisterer på at de kun vil gå for Andy Carroll om Liverpool er villig til å senke prisen. Newcastle skal ikke være interessert i å betale 20 millioner pund for spilleren, skriver The Sun.

Newcastle ønsker ikke å møte prisen på 20 millioner pund som Liverpool har satt på Any Carroll. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Ifølge Gazzetta dello Sport vurderer Juventus et bud på Manchester City-spilleren Eden Dzeko. Spilleren har slitt med spilletid for de lyseblå.

Chelsea skal ha lagt inn et bud på Victor Moses. Spilleren er på sitt siste år i kontrakten med Wigan, og skal ha en pris på ni millioner pund, melder The Sun.

Agenten til Edinson Cavani har hintet om at spilleren kan være på vei til Chelsea, ifølge Mirror. Napoli-spilleren er for øyeblikket i London for å delta i London-OL.

Arsenal er klare til å utfordre Tottenham om den brasilianske målvakten Júlio César, skriver Tribal Football.

Les også: Modric stilte ikke på Tottenham-trening
Les også: Se Neymar og Brasil herje med Storbritannia

Everton og West Ham har øynet håp om å signere Inter Milan-spilleren Luc Castaignos (19), etter at FC Twente avslørte at de ikke har fullført en signering av ham, melder talkSPORT.

Paul Pogba har lenge vært koblet til Juventus. Nå ventes det at Manchester United-spilleren skal gjennomgå medisinsk test før han signerer for den italienske klubben innen kort tid, melder Tribal Football.

Frank Lampard har avslørt at han er klar til å forhandle om en ny kontrakt som binder han til Chelsea ut karrieren, skriver Daily Mail.

Frank Lampard skal i samtaler med Chelsea om en kontrakt som binder han til klubben ut karrieren. (Foto: Matthias Schrader/Ap)

West Ham ønsker å re-signere James Collins, skriver The Sun. 28-åringen kom til «The Hammers» i 2005, før han senere gikk til Aston Villa.

Swansea-sjefen, Michael Laurdrup, skal være interessert i å signere den Getafe-spilleren Miku (26), skriver Sout Wales Evening Post.

Øvrig:

Kaká kan være på vei til AC Milan. Agenten til Real Madrid-spilleren skal ha hatt et møte med med visepresidenten i den italienske klubben, skriver Tribalfootball.

AC Milan-spilleren Cassano kan være på vei ut av klubben. Det skriver Tribalfootball. En sjokkovergang til Inter Milan kan være neste steg i karrieren.

Cassano kan gå for en sjokkovergang fra AC Milan til Inter Milan. (Foto: FRANCK FIFE/Afp)

Julien Escudé forlater Sevilla til fordel for den tyrkiske klubben Besiktas. Spilleren går gratis ettersom han var kontrakløs, skriver Aftonbladet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene