Swansea bekrefter på sine hjemmesider at Liverpool har vist interesse for klubbens midtbanespiller Joe Allen.

Samtidig avslører de at de er skuffet over storklubbens opptreden.

– Bryter avtale
– Swansea City kan bekrefte at Liverpool har uttrykt interesse i Joe Allen, til tross for en skriftlig avtale med Liverpool om ikke å henvende seg til noen spillere i den første 12-månedersperioden til Brendan Rodgers på Anfield, skriver den walisiske klubben.

Les også: OL-arrangør med gigantisk flaggtabbe: Nord-Korea nektet å gå på banen

De skriver videre at det har vært ytterligere interesse for midtbanespilleren som skal spille for Storbritannia under OL i London.

Swansea vil ikke offentligjøre om det er kommet noen konkrete bud på han, men situasjonen til Allen vil uansett ikke bli avgjort før lekene er over.

Waliserne er heller ikke fornøyd med at opplysninger om 22-åringens kontrakt skal ha lekket til mediene.

Trenger ikke selge spillere
Ifølge det som er kommet frem skal Allen kunne forlate Swansea for ca. 150 millioner kroner til Liverpool og fire andre store Premier League-klubber.

– Klubben er ekstremt skuffet over at spekulasjoner omkring innholdet i kontrakten hans har blitt avslørt til media, av noen som står utenfor klubben, skriver Swansea videre.

Les også: Hva har du gjort med ørene dine, Gareth Bale?

Laget som endte på 11.plass forrige sesong hevder de er så godt økonomisk rustet at de ikke trenger å selge spillere.

Danske Michael Laudrup tok over etter Brendan Rodgers og det vil ikke være en god start for han å miste en av spillerne som imponerte mest for klubben.

Han har likevel uttalt at han ikke vil tvinge noen til å bli i klubben, og at han må snakke med Allen når han returnerer etter lekene.