Lørdag kveld ble Michael Jacksons mor, Katherine Jackson (82) meldt savnet av nevøen Trent Jackson.

Michael Jacksons datter Paris (14) skal ha vært helt fortvilet over forsvinnelsen.

–Ja, bestemoren min er savnet. Jeg har ikke snakket med henne på en uke, og vil at hun skal komme hjem nå. Jeg kommer til få personen som gjorde dette til å betale», skrev Paris Jackson (14) på sin Twitter-side.

Les også:Kathrine Jackson er meldt savnet

Familiebråk

Ifølge en video tilsendt til nettstedet TMZ skal det ha oppstått høylytt krangling utenfor Katherine Jackson sitt hus i California tirsdag. Bilder publisert av Dailymail viser at Paris angivelig skal ha mottatt et ørefik av tanten Janet Jackson.

Barna til Katherine, Jermaine, Randy og Janet, skal ha ankommet huset til Katherine for å hente Michael Jacksons tre barn.

– Flere Jackson-medlemmer gikk opp til Michaels barn, skrek til de og grep tak i mobiltelefonene deres, sier Sandra Ribera, Katherine Jacksons advokat til avisen.

Katherine befinner seg for tiden hos eldstedatteren Rebbie i Arizona og ifølge nettstedet vil onklene og tanten separere barna fra bestemoren.

De tre barna, Prince (15), Paris (14), og Blanket (10) skal ha nektet å høre på farens søsken og dette skal ha resultert i fysisk bråk.

Les også:Michael Jacksons datter nesten ikke til å kjenne igjen

Krangel om arv

Da Michael Jackson døde i 2009 etterlot han villaen til sine tre barn og moren Katherine. Ifølge NBC skal barnas advokater være bekymret over familien Jacksons arvekrangel og velværen til de tre barna.

– Vi er bekymret over i hvilken grad vi kan beskytte de fra uforutsette påvirkninger, mobbing, grådighet og andre uheldige omstendigheter, sier barnas advokater John Brance og John McClain til NBC.

I går kveld publiserte Paris Jackson denne meldingen fra fetteren Trent Jackson på Twitter:

–@ParisJackson, jeg vet at det er utrolig urettferdig av de å gjøre noe sånt mot deg og brødrene dine. Vi prøver å hjelpe. Glad i deg, skriver Jackson til kusinen Paris på Twitter.

Les også:Michael Jacksons luksusvilla ute for salg