TIL STABÆK: Elfar Freyr Helgason er klar for Stabæk. (Foto: Thanassis Stavrakis/Ap)
TIL STABÆK: Elfar Freyr Helgason er klar for Stabæk. (Foto: Thanassis Stavrakis/Ap)

Stabæk henter midtstopper fra AEK Athen

Den islandske midtstopperen Elfar Freyr Helgason er klar for Stabæk. Han kommer fra den greske klubben AEK Athen og vil være på plass i løpet av få dager.

Nå er håpet at den sterke spilleren, som straks fyller 23 år, skal bidra til at Stabæk klarer å overleve i Tippeligaen denne sesongen.

– Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å spille for klubben

Han debuterte på seniornivå i 2009 for klubben Breidablik, det året klubben vant cupmesterskapet på Island. Året etter var han med og sikret seriegull.

– Jeg vet at Veigar Páll Gunnarsson har spilt i Stabæk og at Bjarni Eiriksson spiller der nå. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å spille for klubben, sier Helgason i en kommentar.

Islendingen har allerede sluttet seg til troppen, og Inge André Olsen og Petter Belsvik i Stabæk understreker at de henter inn rutinerte spillere for å forsterke startelleveren. Helgason er en av dem.

– Vi henter nå inn rutinerte spillere som forsterker startelleveren vår, kunne Inge André Olsen og Petter Belsvik fortelle i går. Elfar Freyr Helgason har nå sluttet seg til Stabæk-troppen, sier trener Petter Belsvik.

(©NTB/TV 2 Sporten)