BLIR STUDENT: Mira Craig (30) har bestemt seg for å endelig ta seg en utdannelse.
BLIR STUDENT: Mira Craig (30) har bestemt seg for å endelig ta seg en utdannelse.

Nå blir småbarnsmamma Mira (29) student

Artisten har kommet inn på moteskolen ESMOD.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

RnB-sangerinnen Mira Craig (29) ble en av Norges mest profilerte artister med låtene «Boogeyman» og «Headhunted», og medvirket som dommer i TV-programmet X Factor i 2009.

I juni i fjor ble artisten mamma til sønnen Mio (1) og nå er Craig klar for nye utfordringer.

Les også: Mira Craig ble mamma

– Litt skummelt blir det

«Boogeyman»-artisten har nå bestemt seg for å bli fulltidsstudent til høsten og skal studere ved moteskolen ESMOD.

– Dette er noe jeg har hatt lyst til i 10 år, men aldri verken hatt tid eller mulighet. Nå er jeg jo snart 30 år, og Mio begynner jo på barnehagen til høsten så nå synes jeg det var på tide. Det er viktig å ha flere bein å stå på. Jeg har designet klær i mange år, så den kreative biten føler jeg at jeg kan, men det er det med teknikken jeg gleder meg til å lære. Nå gleder jeg meg til å lære det fullt ut, forteller en spent Mira til «God kveld Norge».

Selv om all ekstra tid vil gå til studiene så vil ikke artisten kutte ut musikken helt.

– Jeg kommer ikke til å slutte med musikken, men den kommer til å komme i andre rekke nå. Jeg skal gi alt for denne utdannelsen og da må man jobbe hardt og fokusere. Dessuten er jeg jo småbarnsmamma, så det opptar jo tiden min det også. Jeg har jo aldri tatt en utdanning før, så litt skummelt blir det, men først og fremst gleder jeg meg bare masse. sier Craig.

Les også:Høygravide Mira spiller inn album tre dager før termin

Vil kombinere karriere og morsrollen

I fjor la 29-åringen ingen skjul på at hun storkoste seg som mor, men la vekt på at hun vil jobbe i fremtiden. Artisten er kjent for å være hardtarbeidende og spilte inn plate bare tre dager før hun hadde termin.

– Jeg har spilt inn skive mens jeg var gravid, og det har jo funket. Jeg begynner i studio igjen om et par uker, så vi får se. Men det er andre som greier det fint, så jeg får bare satse på at det går bra, sa Craig om jobbrollen.

Les også:Mira Craig vil kombinere karriere og mammarollen