Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene

Sao Paulos 19 år gamle midtbanetalent Lucas Moura har lenge blitt koblet til storklubber som Real Madrid og Inter i tillegg til Manchester United.

LES OGSÅ: Ferguson om Glazer-familien: – Tror flertallet av de virkelige supporterne ser at eierne ikke påvirker laget

Engelske tabloider har spekulert i at Manchester United er blitt enig med Sao Paulo om en overgangssum på omlag 260 millioner kroner for stjerneskuddet.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

PÅ VEI TIL UNITED: Lucas Moura. (Foto: GARETH COPLEY/Afp)

– Vi har ikke kommet til enighet. Men vi har vist interesse.

LES OGSÅ: BBC Sport: – Manchester United, City og Juventus har lagt inn bud på van Persie

Bekrefter Lucas Moura-interessen
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson pleier vanligvis ikke å kommentere overgangsrykter eller spillere klubben ønsker å kjøpe.

Men nå tar en uvanlig ærlig Ferguson bladet fra munnen og bekrefter for første gang Manchester Uniteds interesse for Lucas Moura.

– Vi har ikke kommet til enighet. Men vi har vist interesse. Frem til vi er kommet frem til en avtale kan vi ikke si at vi har signert ham, sier Sir Alex Ferguson til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

Lucas Moura har til tross for at han bare er 19 år gammel allerede spilt 11 landskamper for Brasils A-landslag.

LES OGSÅ: Alsaker om «Silly Season»: – Van Persies fremtid avgjør storklubbenes spillerjakt
LES OGSÅ: Ferguson bekrefter van Persie-bud: – Vi har vist interesse

PÅ SPILLERJAKT: Sir Alex Ferguson bekrefter at flere spillere kan være på vei til Manchester United. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

– For øyeblikket så ser vi på våre muligheter til å hente flere spillere inn. Vi ligger ikke på latsiden og ikke gjør noe

LES OGSÅ: Denne avisen treffer best i «Silly Season»

– Jobber hardt for å hente flere spillere
Manchester United har tidligere i sommer sikret seg underskriften til Shinji Kagawa fra Dortmund og unggutten Nick Powell fra Crewe.

Ferguson bekreftet fredag forrige uke at klubben også har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie.

– Vi har signert to fantastiske spillere denne sommeren: Kagawa og Powell. Vi mener dette er to spillere med et fantastisk potensial. For øyeblikket så ser vi på våre muligheter til å hente flere spillere inn. Vi ligger ikke på latsiden og ikke gjør noe. Vi jobber hardt for å hente flere spillere til klubben, sier en uvanlig åpenhjertig Ferguson til Old Trafford-klubbens egne hjemmesider.