Amerikaneren Steve Crecelius ble for fem år siden innlagt på sykehuset med nyrestein. Under en ultralydundersøkelse fikk han en noe uventet beskjed av legene.

Les også: Kysset datteren farvel før hun skulle dø - så skjedde et mirakel

– Sykepleieren leser av ultralyden og sier: «Merkelig, dette sier at du er en kvinne», forteller Stevie til kdvr.com.

Ble ikke overrasket

Crecelius, som har vært gift i 25 år og har seks barn, er født som hermafroditt. Det betyr at han har både kvinnelige og mannlige kjønnsorgan. Denver-mannen hevder selv at han ikke ble overrasket over beskjeden.

Les også: Spansk mann gravid med tvillinger

Tvert imot skal beskjeden ha bekreftet det han har følt hele livet. Allerede i ung alder følte han seg som en kvinne og brukte morens klær og sminke i smug.

Steve ble Stevie

Oppdagelsen førte til at Steve valgte å sakte, men sikkert begynne å leve som en kvinne. Dette medførte også at han endret navn til Stevie. Både Facebook- og Twitter-profilen har nå bilde av kvinnen Stevie.

Stevie og konen Debbie er fortsatt gift fem år etter beskjeden som endret livene deres. Det har ikke bare vært enkelt.

Les også: – Jeg kan ikke betale barnebidrag for jeg må reparere Ferrarien

– Dette var ikke det jeg hadde sett for meg, men hvem kunne vel det? På innsiden er hun den samme personen som da hun var mann, sier hun til kdvr.com.

Stevie planlegger imidlertid ikke å gå gjennom noen operasjon. Hun tar hormoner, men sier at på dette tidpunktet i livet er det så langt som hun er villig til å gå.

Se Stevies historie her!