Alle de tolv menneskene som mistet livet i den tragiske kinomassakren i Colorado-byen Aurora torsdag kveld er nå identifisert.

Den eldste som måtte bøte med livet i møte med massemorderen James Holmes var 51 år gamle Gorden Cowden. Den yngste, Veronica Moser-Sullivan, var bare seks år.

– Hun var så utrolig stolt over at hun var i ferd med å lære seg å svømme. Hun skrøt av det hele tiden, sier Veronicas tante Annie Dalton til Denverpost.com.

Moren ligger kritisk skadd

– Veronica elsket å kle seg ut og pynte seg. Hun var en nydelig og helt uskyldig jente, sier tanten til lokalavisen.

LES OGSÅ:James Holmes skaut 71 personar

Den drepte seksåringen var til vanlig elev ved barneskolen Holly Ridge i storbyen Denver. Dalton forteller at Veronica elsket å gå på skolen, og gjorde det veldig bra der.

Også moren til Veronica, Ashley Moser, ble skadet i angrepet på kinoen. 25-åringen ble skutt i nakken av James Holmes, og ligger søndag fremdeles kritisk skadd på sykehuset i Aurora.

LES OGSÅ: – Vil du besøke meg i fengselet?

– Det som skjer nå er et mareritt for hele familien, sier Dalton.

Moren til Veronica faller stadig inn og ut av bevissthet, og ingen har foreløpig fortalt henne om datterens skjebne.

Navnene på de tolv drepte

Den blonde 6-åringen med klare blå øyne var den yngste av i alt tolv ofre for James Holmes massakre under premieren på den nye Batman-filmen.

LES OGSÅ:– Holmes viser ingen anger. Han tror han spiller i en film

De andre var marinesoldat Jon Blunk (26), student Alexander Boik (18), sportsjournalist Jesssica Ghawi (24), marinesoldat John Larimer (27), kinoarbeider Matt McQuinn (27), servitør Micayla Medek (23), bartender Alex Sullivan (27), student Alexander Teves (24), butikkmedarbeider Rebecca Wingo (32), friluftsmann Gordon Cowden (51) og Jesse Childress (29), soldat i det amerikanske flyvåpenet.

LES OGSÅ:Overlevde skytedrama i juni – ble drept i kinomassakren

Søndag er det ventet at president Barack Obama vil komme til Denver for å møte familiene til ofrene og representanter for de 58 som ble skadd - men overlevde - massakren torsdag.