Manchester Uniteds amerikanske eiere har fått mye pepper fra klubbens supportere, men nå får Glazerne støtte fra sjefen selv. Sir Alex Ferguson er nemlig storfornøyd med måten de driver klubben på.

– Jeg er absolutt komfortabel med Glazer-situasjonen. De har vært enestående. Det er alltid flere grupperinger i United som tror at de eier klubben, og de vil være stridslystne uansett hvem som eier oss, sa skotten ifølge The Mirror på en pressekonferanse i Sør-Afrika

Les også: Sjekk søndagens fotballrykter: Robin van Persie krever 100 millioner i årslønn

Artikkelen fortsetter under bildet!

- FÅR GIGANTBUD: Joel, Avi og Bryan Glazer skal angivelig snart motta et bud for Manchester United. (Foto: SIMON BELLIS/EPA)

– Aldri møtt motstand hos amerikanerne
– Da Martin Edwards eide klubben fikk han kritikk fordi han ville selge. Først til Robert Maxwell og deretter til Rupert Murdoch og Michael Knighton. Da klubben ble et aksjeselskap var det negativitet, og det samme skjedde da Glazer-familien tok over. Det er alltid noen supportere som har sine meninger, og det er ikke noe vondt i det, sa Ferguson.

Malcolm Glazer overtok majoriteten av aksjene i klubben i 2005, og siden den gang har de røde djevlene vunnet fire ligatitler og ett Mesterliga-trofé.

– Jeg tror flertallet av de virkelige supporterne ser at eierne ikke påvirker laget. De har alltid backet meg når jeg har spurt dem, og jeg har aldri møtt motstand, forklarer den legendariske manageren.

Det er ikke første gang Ferguson gir sin støtte. Også sommeren for to år siden var Fergie positiv i omtalen av Malcolm, Avram, Bryan og Joel Glazer.

Les også: Ferguson ber fansen støtte Glazer-familien

Artikkelen fortsetter under bildet!

ANTI-GLAZER: United-suporterne protesterer stadig vekk mot Glazer-familien. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Ferguson vektlegger det faktum at investeringene fra eierne har vært gjennomtenkte.

– De har alltid vært så fornuftige som de kan når det gjelder finansiering av laget, og de må investere i laget for å opprettholde verdien i sine ressurser.

Ifølge skotten er det også en annen grunn til at amerikanerne har møtt problemer.

– De er fornøyd med å holde seg i bakgrunnen, som Roman Abramovitsj i Chelsea. De er ikke så opptatt av sin egen publisitet. Se bare på arbeidet på treningsanlegget. Det kommer til å bli fantastisk, det brukes 30 millioner pund, og alt er på grunn av eierne, avslutter Ferguson.

Får United-eierne ufortjent mye kritikk? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!