Cath Wiggins og Bradley Wiggins (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Cath Wiggins og Bradley Wiggins (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Kona til Wiggins lovte nakenløp ned Champs-Élysées om han vant

Nå angrer hun kanskje...

Bradley Wiggins var overlegen på lørdagens tempoetappe og nå gjenstår bare parademarsjen mot Paris før han kåres til vinner av årets Tour de France.

Les også: Wiggins fikk melding fra Joey Barton: – Han likte at jeg bannet

Men triumfen får ikke bare konsekvenser for ham selv, i form av heder, ære, prestisje og penger.

Lovte nakenløp
Nå viser deg seg nemlig at hans kone Cath har kommet med et utsagn hun sikkert angrer på.

– Jeg kommer til å løpe ned Champs-Élysées med bare et «Mod-merke» over mine kjønnsdeler om han klarer det, har hun ifølge Mirror skrevet til en venn på twitter.

mod_target
mod_target

Om hun holder det løftet så blir det enda mer Wiggins-show enn ventet i Paris søndag.

Fru Wiggins har allerede fått oppmerksomhet under Tour de France etter å ha havnet i Twitter-krig med Chris Frooomes kjæreste Michelle Cloud.

Cloud har flere ganger ytret sin frustrasjon fordi Froome har vært nødt til å hjelpe Wiggins fremfor å prøve rykk i fjellene.

AxgdPGBCQAAK96E.jpg large
AxgdPGBCQAAK96E.jpg large

Wiggins tenkte på familien
Etter søndagens tempo var det likevel liten tvil om hvem som var kongen. Wiggins knuste Froome og de andre konkurrentene.

– Det var dette jeg ønsket. Jeg ville avslutte med et smell, for Touren er ikke over før nå. 53 kilometer er langt, men det er dette jeg gjør best. Det var herlig. Jeg følte meg fantastisk der ute og det gikk veien, sa Wiggins etter tempoen.

– På de siste 15-20 kilometerne tenkte jeg på kona mi, barna mine, samt bestefaren, bestemoren og moren min. Hele livet mitt og alt jeg har gjort opp til dette øyeblikket. Jeg vet det høres litt cheesy ut, men dette var et definerende øyeblikk i livet mitt, sa Wiggins.

Han og kona Catherine har to barn sammen. Ben på fem og Isabella på tre. Og for både de og pappa Bradley er det sikkert helt greit dersom mamma Cath ikke holder det hun lover på twitter.