Luka Modric (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Luka Modric (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Modric stilte ikke på Tottenham-trening

Den kroatiske stjernen deltok ikke da Spurs hadde sin siste økt før USA-tur.

Lørdag reiser Tottenham på turné til USA, men om lagets største stjerne Luka Modric blir med er meget usikkert. Kroaten dukket nemlig ikke opp på klubbens siste treningsøkt før avreise fredag, skriver den engelske avisen The Guardian.

Modric har vært hyppig linket med en overgang bort fra klubben, og det er først og fremst Real Madrid som har pekt seg ut som den mest sannsynlige destinasjonen. Tidligere i uken bekreftet Spurs' nye manager André Villas-Boas at også to andre klubber vurderer kroaten.

Les også: Villas-Boas bekrefter: – Tre klubber byr på Modric

Artikkelen fortsetter under bildet!

Luka Modric og Marcelo (Foto: Alastair Grant/Ap)
Luka Modric og Marcelo (Foto: Alastair Grant/Ap)

Stilte ikke på fredagsøkten
Torsdag var Modrics første obligatoriske dag tilbake på Tottenhams treningsanlegg etter ferien, og da var midtbanespilleren på plass på Spurs Lodge. Kroaten deltok dog ikke på treningen, og dro fra anlegget da resten av troppen holdt på med sin morgenøkt.

Fredag stilte ikke Modric i det hele tatt.

Reals første bud for lite
Modric verdsettes høyt av Tottenhams styreformann Daniel Levy, og Real Madrids første bud på drøye 235 millioner kroner ble blankt avvist av Spurs-ledelsen. Budet skal også ha inneholdt prestasjonsbaserte tilleggsutbetalinger på opptil 60 millioner kroner, men dette er summer som London-klubben ikke er interessert i å høre på.

Forrige sommer streiket stjernespilleren da en 400-millionersovergang til Chelsea ikke materialiserte seg, noe som førte til at han ikke var på banen i Tottenhams åpningskamp den sesongen.

Den gangen endte sagaen likevel med at Modric ble værende på White Hart Lane, men denne gangen ser det ut til å bli enda verre for Daniel Levy å holde på sin juvel.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Daniel Levy (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Daniel Levy (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Real Madrid-president Florentino Pérez pleier å få det som han vil, og håper nok at Modrics siste stunt kan være med på å presse prisen noe ned.

Tidligere har det også vært rapportert at Real Madrid har forsøkt å lokke Spurs med byttehandler som involverer spillere som Ricardo Carvalho og Nuri Sahin, men Levy står på at han kun vil ha penger.

Kan Tottenham klare å holde på Modric enda en sommer? Bør de selge sin største stjerne? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!