jessica1024 (Foto: Scanpix/Twitter)
jessica1024 (Foto: Scanpix/Twitter)

Overlevde skytedrama i juni – ble drept i kinomassakren

Jessica Redfield blogget om hvor skjørt livet kan være etter skytedrama. Fredag ble hun drept av James Holmes.

Jessica Redfield fra Denver var 4. juni på et kjøpesenter i Toronto for å kjøpe sushi. Hun hadde akkurat forlatt lokalet da en person avfyrte flere skudd inne på kjøpesenter. En person ble drept under skytingen, mens syv personer ble skadd.

Fredag, halvannen måned senere, ble Redfield drept i kinomassakren i Aurora, Colorado.

Overlevde skuddrama

Twitter har jenta skrevet flere meldinger i forkant av premierevisningen av den nye Batman-filmen, og siste livstegn fra henne er en melding hvor hun skriver til en venninne at filmen ikke starter før om 20 minutter. Noen minutter senere er hun av en personene 24 år gamle James Holmes dreper.

I forrige måned ble hun vitne til et annet skuddrama i Toronto, og på sin egen blogg har Redfield beskrevet den svært dramatiske skyteepisoden på Eaton Center Shopping i Toronto i juni.

«Det startet som en tur til kjøpesenteret for å kjøpe sushi, men endte opp som dagen som forandret hele livet mitt», skriver hun i bloggen.

Etter å ha bestilt og fått maten fra sushirestauranten, beskriver Redfield at hun fikk en merkelig følelse i kroppen. Bare tre minutter etter at hun forlater restauranten går de første skuddene av inne på kjøpesenteret.

På utsiden får hun øye på politiet som har dukket opp, og blant menneskene som er samlet utenfor senteret diskuteres skytingen.

LES OGSÅ: – Det var skyting i filmen, da hørte vi et virkelig skudd

twitterjessica (Foto: Twitter.com)
twitterjessica (Foto: Twitter.com)

Takket høyere makter

I bloggen legger ikke Redford skjul på at hun takker høyere makter for at hun fortsatt er i live, og at hun var svært heldig den dagen.

«Jeg ble vist hvor skjørt livet kan være. Jeg så terror i ansiktene til ofrene og og så mennesker bli offer for meningsløs kriminalitet. Jeg ble minnet på om at vi ikke vet når eller hvor vår tid på jorden vil ende. Når eller hvor vi vil puste vårt siste åndedrag», skriver hun.

Fredag ble Jessica Redfield en av James Holmes` 14 offer i kinomassakren i Aurora, Colorado.

LES OGSÅ: Hva fikk James Holmes til å begå kinomassakren?