Framgangen fortsetter for Ingvill Måkestad Bovim

Ingvill Måkestad Bovim løp inn til annenplassen på 800 meter i et stevne i Karlstad torsdag. Det betyr at toppformen stadig kommer nærmere.

INGVILL MÅKESTAD BOVIM: (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
INGVILL MÅKESTAD BOVIM: (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Det forrige løpet hennes var i Diamond League-stevnet i Paris. Der løp hun sitt neste beste 1500-meterløp noensinne og var svært fornøyd. Det har hun grunn til å være med 800-meteren i det svenske elitestevnet også, for det var bare canadiske Diane Cummins som slo henne. Den britiske jenta spurtet best og kom inn til 2.03,20.

– Jeg prøvde å løpe taktisk perfekt og ville gjerne vinne. Det lå jeg an til å kunne gjøre også helt til det gjensto 200 meter. Da fikk jeg en skikkelig dytt av en av de tyske jentene og kom litt ut av det.

Les også:Ingvill Måkestad Bovim: - Må bort og felle en tåre
Les også: Blodig Måkestad Bovim kjempet seg til finale

INGVILL MÅKESTAD BOVIM (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
INGVILL MÅKESTAD BOVIM (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

– Men jeg samlet meg og klarte å komme tilbake. Spurten var bra nok, men den canadiske jenta hadde fått et litt for stort forsprang, så jeg klarte ikke helt å ta henne igjen, sa Bovim til NTB etter Karlstad-løpet torsdag.

Hun fikk nok et bevis for at hun er der hun skal være tre uker før hun skal i aksjon på 1500-meteren i OL.

– Det ble ingen fartsgjennomkjøring her i Karlstad, for det gikk for sakte på de første 600 meterne, men spurten satt som den skulle. Fartsfølelsen får jeg heller prøve å få på trening, sa hun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2