SOMMERHIT: Mungo Jerry er mannen bak låten «Summertime» og mener selv at låten har en dypere betydning enn hva folk tror.
SOMMERHIT: Mungo Jerry er mannen bak låten «Summertime» og mener selv at låten har en dypere betydning enn hva folk tror.

Mungo Jerry: – Kvinner sier de får orgasme av låten min

Artisten mener låten «Summertime» går mye dypere enn hva folk tror.

Den britiske rockegruppen Mungo Jerry slo gjennom på 70-tallet og gjorde stor suksess med sommerlåten «In the Summertime».

I kveld får du se frontfigur, Ray Dorset, gjennomføre sangen for publikummet på «Allsang på grensen».

Les også:Overrasket publikum i minimalt kostyme på talkshow

Ikonisk sang

Låten «In the Summertime» ble sommerens storfavoritt i 1970 og ble en stor internasjonal suksess. Sangens forfatter og sanger, Ray Dorset, mener selv at den er uforglemmelig.

– Summertime er ikonisk, den er guds gave for det er så mange meninger i sangen. Det er en hyllest til livet. Jeg snakket nettopp med en amerikansk mann som mistet sønnen nylig, og han sa at han hører på sangen for å holde seg rolig. Jeg har til og med kvinner som sier til meg at de hadde sin første orgasme til sangen min. sier Dorset til «GodKveldNorge».

– Hva betyr sangen for deg?

– For meg betyr sangen mye krangling om sangrettigheter og penger. Alle har kranglet om den sangen. Den forandret livet mitt og mange andres liv rundt meg. Sangen inneholder mye filosofi hvis du virkelig går dypere i teksten. Kanskje folk vil forstå det en dag. Det har gått over 40 år siden sangen kom ut, men det virker som sangen fortsatt bare blir større og større, avslutter rockesangeren.

Les også:Fansen vil skaffe campingvogn til Charter-Hilde

Se Mungo Jerry synge «In the Summertime» i «Allsang på grensen» kl. 20.00 i kveld på TV 2!