For femte gang på rad i sommer står kjente artister og programledere klare til å underholde under «Allsang på grensen» i Halden.

Hittil har artister som Tone Damli, Vinni, Halvdan Sivertsen, og Madcon stått på scenen og i kveld får du blant annet se Jørn Hoel, og Jon Brungot fra «Torsdagskveld fra Nydalen» som parodierer den folkekjære artisten.

Les også:John Brungot reiser på bryllupsreise uten kona

– Det er veldig sjarmerende

Komponist og sanger Jørn Hoel (54) har vært musiker siden 70-tallet og synes det å bli parodiert av Brungot er ærefylt.

– Det er kjempe artig. Det er jo en stor ære å bli parodiert. Jeg har blitt parodiert helt tilbake til 80-tallet da jeg slo gjennom, av blant annet Toralv Maurstad og mange andre kjente skuespillere. Det Jon har gjort er litt annerledes. Det har skjedd noe med humoren de siste 30 årene. Det blir veldig direkte og det er jo veldig sjarmerende, sier Hoel til «GodKveldNorge».

Ligner på Ray Kay

«Torsdagskveld»-komiker Jon Brungot virker fornøyd i rollen som Hoel og synes det er gøy at artisten setter pris på parodien.

– Det som er veldig hyggelig er at de setter pris på det, for man er jo redd for å fornærme folk. Sålenge Jørn Hoel synes det er gøy, så synes jeg at det er kjempe gøy, sier komikeren til God Kveld Norge.

Når vår reporter påpeker at Brungot ligner på stjerneregissøren Ray Kay, slår han raskt over til Haugesunds-dialekt.

– Kanskje jeg skal prøve meg på den, jeg kan jo komme med en solo-reklame. Kanskje det blir det neste, sier en leende Brungot.

LIKE: John Brungot fremførte sin parodi av Jørn Hoel på «Allsang på Grensen», men minnet veldig om en annen nordmann.

Les også:«Torsdag kveld fra Nydalen» – gjengen i New York mens orkanen herjet

– Kan ikke ta hensyn

Komikeren mener at man ikke alltid kan ta hensyn til personen man parodierer i Torsdagskveld fra Nydalen, men at de prøver å være greie.

– Jeg prøver ikke å være slem. Jeg tror ikke man kan ta det hensynet i Torsdagskveld, men bak i huet sitt må man tenke at man parodierer for andre grunner enn å drite ut folk, avslutter Brungot.

Les også:Jørn Hoel er redd for å dø

Se parodien på «Allsang på grensen» kl. 20.00 i kveld på TV 2!