VIDEO: Se hva Villas-Boas sier om Modric-budene i videovinduet øverst!

Andre Villas-Boas bekrefter at Tottenham har mottatt tre konkrete bud på den ettertraktede midtbanespilleren Luka Modric.

Ifølge Sky Sports skal de tre klubbene som har kommet med konkrete henvendelser til Spurs om Modric være Real Madrid, Manchester United og Paris St. Germain.

LES OGSÅ: Villas-Boas bekrefter at Spurs selger Luka Modric

– Det er konkret interesse fra tre ulike klubber, men jeg mener det viktig for Tottenham å få den riktige prisen for ham

Krever trolig 350 mill.
Villa-Boas vil imidlertid ikke kvitte seg med Modric på billigsalg. Tottenham krever trolig rundt 350 millioner kroner i overgangssum for å gi slipp på 26-åringen.

– Det er konkret interesse fra tre ulike klubber, men jeg mener det er viktig for Tottenham å få den riktige prisen for ham, sier Villas-Boas etter Tottenhams treningskamp mot Stevenage onsdag kveld.

Tottenhams manager legger ikke skjul på at han forbereder sesongen både med og uten Luka Modric i troppen.

LES OGSÅ: Her er «Silly Seasons» heteste spillere
LES OGSÅ: – Manchester United gir Spurs kamp om Moutinho

SELGES: Luka Modric. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

– Jeg har snakket åpent om Lukas situasjon tidligere. Han vil bli værende her helt til vår klubbformann mottar det vi mener er den riktige prisen

– Blir værende til vi får rett pris
– Jeg har snakket åpent om Lukas situasjon tidligere. Han vil bli værende her helt til vår klubbformann mottar det vi mener er den riktige prisen, gjentar Villas-Boas.

Luka Modric har utviklet seg til å bli en av Premier Leagues største stjerner etter overgangen fra Dinamo Zagreb i 2008. I fjor sommer takket Tottenham nei til et bud på om lag 300 millioner kroner fra Chelsea for midtbaneeleganten.

Andre Villas-Boas har tidligere sagt at han ønsker seg Portos midtbanespiller Joao Moutinho som erstatter dersom Modric forlater White Hart Lane.

VIDEO: Se hva Villas-Boas sier om Modric-budene i videovinduet øverst!

DEBATT:
Hvor tror du Luka Modric fortsetter karrieren? Ta debatten med andre fotballfans i kommentarfeltet under!