Liverpools manager, Brendan Rodgers, innrømmer å ha forhørt seg om Fulham-spiss Clint Dempsey.

– Han er en talentfull spiller
Amerikaneren har lenge vært linket til Merseyside-klubben, men først nå bekrefter Rodgers interessen. Klubben skal derimot ha fått beskjed om at 29-åringen ikke er til salgs.

– Clint er en spiller vi har forhørt oss om. Så enkelt er det. Ian Ayre, vår direktør, har forhørt seg om spillerens situasjon. Han er veldig talentfull, men vi liker ikke å prate om andre klubbers spillere, sier han ifølge The Guardian.

Vil ikke låne ut Carroll
Rodgers er derimot villig til å diskutere alle ryktene rundt kraftspissen Andy Carroll.

– Det har blitt skrevet og snakket mye om fremtiden til Andy. Men han er først og fremst Liverpool-spiller sier Rodgers.

Liverpool-sjefen presierer at klubben ikke ønsker å låne bort en spiller de har brukt så mye penger på.

– Å låne bort en spiller som vi har kjøpt for 35 millioner pund er ikke noe vi ønsker å gjøre. Vi vil behandle Andy på samme måte som andre. Om det kommer inn et bud så skal vi se på det, og vurdere om det vil tjene oss som klubb, sier han.

Newcastle ønsker ikke å møte prisen på 20 millioner pund som Liverpool har satt på Any Carroll. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Mange har spekulert i om Carroll vil passe inn i Brendan Rodgers måte å spille fotball på. Manageren selv virker også litt usikker rundt akkurat det tema.

– Jeg vet folk snakker om han vil passe inn i mitt spillesystem. Klubben har betalt 35 millioner pund for han, og da liker man å tro at han passer inn uansett hvordan man spiller, sier han.

– Han er en god spiller. Han slutter seg til resten av spillergruppen i neste uke, så får vi ta det der i fra, avslutter Rodgers.