Tusenvis av leserne har fulgt med på bloggen «Family Life in Fife», hvor Debbie Chalmers har gitt leserne et særdeles detaljert innblikk i svangerskapet og familielivet.

Denne måneden skulle hun endelig passere målstreken, men ferden endte i tragedie da vesle Daisy døde bare 24 timer etter fødselen, skriver Daily Mail.

Leserne lurte

Leserne begynte å lure da det gikk flere dager etter den varslede fødselen, uten at noen ting ble skrevet. Kommentarene haglet inn, og mange hadde kjøpt gaver til den nybakte moren.

– Når terminen min kom og gikk, så begynte jeg å få meldinger med spørsmål om hvordan det stod til. Jeg hadde ikke lyst til å fremstå som om jeg hadde forduftet fra jordens overflate. Dermed bestemte jeg meg for å dele nyheten om at min vakre Daisy døde, sier Chalmers.

Debbie er gift med Douglas (32), har en seks år gammel datter fra før og en tre år gammel stesønn. Nå er hun helt overveldet over støtten hun har fått på nettet.

– Det er virkelig rørende. Disse menneskene er helt fremmede for meg, jeg kjenner dem ikke fra annet enn sosiale nettverk og blogger. De har likevel sendt kondolanser og trøstende ord i denne vanskelige tiden, sier hun.

Problemfritt

– Dessuten har det vært hjelpsomt å dele historien med disse, ettersom de har mer avstand til det som har skjedd. De har derfor gitt oss praktiske råd og støtte.

Hele svangerskapet hadde forløpt uten problemer, men Daisy nedkom et par dager på overtid. Rett etter fødselen, ved midnatt 3. juli, ble imidlertid den vesle jenta raskt dårlig. Hun ble overført til en intensivenhet, og tidlig om morgenen dagen etter sovnet hun inn.

– Akkurat nå gir bloggingen meg ekstra styrke. En dag håper jeg å kunne hjelpe andre som havner i samme situasjon.