Bagnères-de-Luchon (TV 2 Sporten): Team Sky har virket uhyre sterke så langt i Tour de France. På gårsdagens etappe satt laget lenge med fire ryttere i favorittgruppen. Da Vincenzo Nibali angrep svarte Bradley Wiggins og Chris Froome relativt enkelt.

Det britiske laget har satt seg selv i en meget god posisjon før Tourens fire siste etapper. Wiggins har den gule trøyen, og Froome ligger på 2. plass, to minutter og fem sekunder bak.

LES: Sykkelfans hadde sex langs Tour de France-løypen

Alle mot én
Nibali er den eneste sammenlagtrytteren på skuddhold. Nå mener Johan Kaggestad at haien fra Sicilia må gå all-in for å gjøre et siste forsøk på å tukte Sky-gutta. Kaggestad tror det fortsatt kan ble spennende i sammenlagtkampen.

– Jeg synes Nibali var veldig frisk i går. De må angripe på det nest siste fjellet i dag. Det er helt avgjørende. Jeg tror også de må kjøre hardt inn i det nest siste fjellet. Flere lag på alliere seg slik at det blir alle mot én. Det øker sannsynligheten til å få det til, sier Kaggestad.

LES: Voeckler ny mann i polkadott: – Jeg kjente hver kilometer av klatringene

Må slå til opp til Port de Bales
Han håper og tror at Liquigas vil holde et høyt tempo inn i stigningen opp til Port de Bales. Derfra og ut er Kaggestad redd Nibali må gjøre brorparten av jobben selv.

– Nibali er ganske alene, for han har kun Basso å spille på. Sylvester Szmyd har vært en kjempeskuffelse så langt. Han skulle vært her og bragt det hele i gang, men han er ikke i nærheten av å henge på engang, sier Kaggestad.

LES: Boasson Hagen: – Vi har bra kontroll på den gule nå

Han medgir at Team Sky virker sterke.

– De er et av de mest velorganiserte lagene jeg har sett på år og dag, avslutter sykkelkommentatoren.