Frankfurt (TV 2 Sporten): Vadim Demidov nærmer seg Eintracht Frankfurt. Etter det TV 2 Sporten erfarer er midtstopperen enig om de personlige betingelsene med Bundesliga-klubben og etter dagens møter skal Spania-proffen være mange skritt nærmere å signere for Eintracht Frankfurt. Nå er det opp til klubbene å enes om en overgang.

Spilleren har vært her et par dager hvor han har møtt spillerne og sett på fasilitetene, og han skal være svært fornøyd med forholdene i klubben som rykket opp til 1. Bundesliga i vår. Demidov flyr hjem til Spania i kveld.

Av hensyn til sin nåværende arbeidsgiver vil han ikke gi intervju før det er endelig klart.

– Jeg har pratet med Frankfurt og klubbene snakker også sammen. Det er det jeg kan si, sier Demidov til tv2.no.

Forhandlingene mellom Vadim Demidov og Wolverhampton brøt ikke sammen. Landslagsspilleren har gjort en vurdering av Championship-klubben ved å møte spillere og se på treningsanlegget. Spillerens agent, Lars Petter Fosdahl, sier til TV 2 at det veier svært tungt at Ståle Solbakken er trener for klubben og fasilitetene i England er gode.

På lik linje med turen til Wolves har også Demidov sammen med agent gjort en tilsvarende vurdering av Eintracht Frankfurt. Etter det TV 2 Sporten erfarer går det likevel mot en løsning med sistnevnte klubb, til tross for at den engelske klubben har norsk trener. Etter all sannsynlighet skal avtalen med bundesligaklubben og Demidov være i boks i løpet av fredag.

Eintracht Frankfurt må ut med mellom 0,5 og én million pund for den norske landslagsstopperen.