Se AmaZulu - Manchester United på TV 2 SUMO i kveld kl. 20:00

Manchester United ble frarøvet ligagullet på overtid forrige sesong da Sergio Agüero sendte den blå delen av Manchester til himmels med sin avgjørende scoring mot QPR i siste serierunde.

Skal komme tilbake
Nå vil United-sjefen ha revansje.

– Vi skal komme tilbake, som vi har gjort flere ganger før. Det er målet vårt i år. Prioritet nummer en er å vinne tittelen tilbake. Ligaen er en viktig del av historien vår, sier han ifølge BBC.

Ferguson har i løpet av sommeren handlet inn Nick Powell fra Crew Alexandra, og japanske Shinji Kagwa fra Borussia Dortmund. I tillegg vil Nemanja Vidic være tilbake etter å ha vært ute i åtte måneder.

Hverken Vidic eller stopperkollega Smalling er derimot med på lagets oppkjøring i Sør Africa. De er hjemme og driver spesialtrening.

– Nemanja får trent mye for tiden, men er ennå ikke klar til å drive konkurransepreget trening med de andre. Det var derfor ingen grunn til å ta han med.

– Han har bedre utbytte av av å være igjen på Carrington. Der har han fasiliteter og folk som kan hjelpe han til å bli helt frisk. Jeg håper han skal være klar til å trene med laget når vi returnerer, sier Ferguson.

Se AmaZulu - Manchester United på TV 2 SUMO i kveld kl. 20:00

Ferguson (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Forsvarstrøbbel
United slet med skadeproblemer på forsvarspillere under hele fjor sesongen. Noe som også kan ha vært en av årsakene til at de røde måtte se seg slått av naborivalen.

De mistet tidlig Vidic, samtidig er det en kjent sak at helsen til Rio Ferdinand ikke akkurat kan betegnes som god. Dette er også noe spilleren innrømmer selv.

– Det er godt dokumentert at jeg har slitt en del med skader de siste sesongene. Sist sesong var ryggen min derimot ganske bra, takket være fysioterapautene og forskningsteamet i klubben. Jeg håper det fortsetter, for jeg ønsker å spille like mange kamper i år, sier Ferdinand.

Ferdinand ser ikke ut til å ofre mye energi på sommerens vraking til europamesterskapet i Polen og Ukraina.

– Manchester United er det som betyr noe. Det er min klubb, og dette er det jeg elsker å gjøre, avslutter han.

Se oversikt over Premier League-klubbenes treningskamper.