Tom Cruise og Katie Holmes' skilsmisse har antakelig vært sommerens mest omtalte sak innenfor kjendisverdenen.

Forrige uke ble det kjent at de to nå er offisielt skilt.

– Skilsmissen er gjennomført og signert. Vi er overlykkelige for Katie og hennes familie, og er spente på at hun nå setter i gang med ett nytt kapittel i livet, sier Jonathan Wolfe, advokaten til Holmes.

Les også: Her er Hollywoods heteste single kvinner

Endelig gjenforent

Helt siden Katie angivelig skal ha tatt Tom på senga, ved å ta ut skilsmisse uten at han ante det, har Tom vært opptatt med jobb. Han spiller for tiden inn den nye storfilmen «Oblivion», og har fløyet fram og tilbake mellom skilsmisseforhandlinger og innspilling. I går fikk han møte datteren Suri for første gang siden skilsmissen ble kjent. Papparazziene fulgte etter da Tom fulgte Suri til turntrening.

Vil samarbeide om datteren

Samme dag som nyheten brøt ut om skilsmissen, bekreftet Katies advokat at hun ville søke om den hele og fulle omsorgsretten for deres datter, Suri (6).

TMZskrev at Tom gjorde det klart for Holmes sine advokater at han vil ha et «viktig og meningsfylt» forhold med Suri i fremtiden. Det ser nå ut til at eksene har kommet fram til en løsning om fordelingen av foreldreomsorg.

– Vi vil jobbe sammen som foreldre for å oppnå det som er best for datteren vår, Suri. Vi vil holde familiesaker private, men uttrykke vår respekt for hverandres engasjement i hver vår tro og vi støtter hverandres rolle som foreldre, sier Holmes og Cruise via sine representanter, Nanci Ryder og Amanda Lundberg.

Les også: Katie Holmes spiller singel alenemor etter skilsmissen

Katie og Suri i bilulykke

Katie og Suri har blitt forfulgt av titalls paparazzifotografer helt siden skilsmissen ble kjent. Forrige fredag ble bilen de to satt i, truffet av en overivrig fotograf. Mandag ble mor og datter utsatt for enda en ulykke.

Nettstedet TMZ meldte tirsdag at Katie Holmes, datteren Suri, og deres sjåfør satt i en limousin da den ble truffet av en stor søppelbil i New York mandag kveld.

Politiet melder at ingen mennesker ble alvorlig skadd under ulykken, men at bilen tok skade av sammenstøtet.

Ifølge kilder skal ulykken ha funnet et sted etter at Katie hentet Suri fra ballettskolen der hun har dansetimer hver uke.

– Suri satt og gråt i bilen, og det var tydelig at Katie ikke kjørte bilen, forteller et vitne til People Magazine.