Zlatan Ibrahimovics overgang fra AC Milan til PSG er i boks.

Dette ble bekreftet av PSGs sportsdirektør Leonardo og Zlatan-agent Mino Raiola tirsdag kveld, melder Expressen, som oppgir at Ibrahimovic har skrevet under på en treårskontrakt.

De to partene holdt en spontan pressekonferanse utenfor PSGs stadion Parc des Princes like før klokken 19, med den svenske avisen til stede.

– Vi er blitt enige. Det er en fantastisk spiller som har kommet til oss, og jeg tror at han vil få store opplevelser her, sier Leonardo om overgangen.

– Gjør Paris enda skjønnere
Agent Raiola er noe mer «Zlatan-aktig» når han beskriver virkningen av superstjernens ankomst.

– Nå som Ibra kommer, så finnes det enda en grunn til å betrakte Paris som en by fylt av skjønnhet, sier den omstridte agenten.

PSG var førstevalget
Ibrahimovic satte seg på flyet til Paris like før overgangen ble bekreftet, og skal onsdag gjennomgå den obligatoriske medisinske undersøkelsen.

Ifølge agenten var det ingen tvil om at han ville gå til Paris Saint-Germain da Milan ville selge på grunn av klubbens økonomiske utfordringer.

– Zlatan er veldig glad og lykkelig. Han ser frem til å begynne et nytt kapitel i sin karriere. PSG var førstevalget hans, sier Mino Raiola om beslutningen om å gå til den styrtrike klubben.

Spår endringer
Han mener avtalen representerer et paradigmeskifte i europeisk fotball.

– Jeg tror at dette kommer til å endre mye. Før var det slik at gode spillere gikk til den italienske ligaen, og gode spillere forlot den franske ligaen. Dette er et stort øyeblikk for fransk fotball, sier Raiola.

Får gigantlønn
Ifølge italiensk media betaler den franske klubben 150 millioner kr for Ibrahimovic.

Samme kilder oppgir en årslønn på 100 millioner kr pluss bonuser for den svenske superstjernen.