Forrige uke ble det kjent at Katie Holmes og Tom Cruise ble offisielt skilt etter rekordraske forhandlinger.

Siden har det blitt lite fred og ro for skuespillerinnen og datteren Suri Cruise (6). Fotografer lar dem sjelden være i fred og sist fredag ble bilen deres påkjørt av en ivrig paparazzi.

Mandag kveld ble mor og datter utsatt for atter en bilulykke.

Les også:Tom Cruise og Katie Holmes er offisielt skilt

Kræsjet bilen

Nettstedet TMZ melder tirsdag at Katie Holmes, datteren Suri (6), og deres sjåfør satt i en limousin da den ble truffet av en stor søppelbil i New York mandag kveld.

Politiet melder at ingen mennesker ble alvorlig skadd under ulykken, men at bilen tok skade av sammenstøtet.

Ifølge kilder skal ulykken ha funnet et sted etter at Katie hentet Suri fra ballettskolen der hun har dansetimer hver uke.

– Suri satt og gråt i bilen, og det var tydelig at Katie ikke kjørte bilen, forteller et vitne til People Magazine.

Dette er andre gangen bilen deres er blitt truffet på en uke. Forrige fredag kjørte en paparazzi inn i deres bil etter at Katie og Suri hadde vært i en lekebutikk i New York.

Les også:– Tom hadde et eksplosivt temperament

Støtter hverandre som foreldre

Samme dag som nyheten brøt ut om skilsmissen i juni, bekreftet Wolfes at Katie ville søke om den hele og fulle omsorgsretten for deres datter, Suri (6).

Forrige uke ble eksene enige om at de vil gjøre alt for deres datters velvære.

– Vi vil jobbe sammen som foreldre for å oppnå det som er best for datteren vår, Suri. Vi vil holde familiesaker private, men uttrykke vår respekt for hverandres engasjement i hver vår tro og vi støtter hverandres rolle som foreldre, sa Holmes og Cruise via sine representanter, Nanci Ryder og Amanda Lundberg.

Les også:– Katie Holmes sa opp datteren til Tom Cruise