Da Qatar Investment Authority (QIA) kjøpte Paris St. Germain i juni 2011, ble klubben ikke bare Frankrikes desidert rikeste.

LES OGSÅ: Silvio Berlusconi: – Ja, jeg har solgt Zlatan
LES OGSÅ: Zlatan kan bli verdens dyreste fotballspiller

Den franske klubben ble samtidig en av verdens rikeste klubber og fikk enorme midler til nye stjerner.

– Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har nå, men jeg vil få det enda bedre

Nye mål på overgangsmarkedet
Under sommerens overgangsvindu i fjor brukte PSG hele 807 millioner kroner på nye stjernekjøp, noe som var mest av samtlige toppklubber i Europa.

Nå er PSG igjen fremme med sjekkheftet. Thiago Silva er allerede kjøpt fra AC Milan, og kun formaliteter gjenstår før supersvensken Zlatan Ibrahimovic blir hentet fra samme klubb. Prislappen på de to stjernene skal være totalt 450 millioner kroner, ifølge ulike franske medier.

Tidligere i sommer hentet PSG Ezequiel Lavezzi fra Napoli for 225 millioner kroner.

LES OGSÅ: Lavezzi klar for PSG: – Et attraktivt prosjekt

Men skal en tro den italienske sportsavisen Corriere Dello Sport har PSG allerede utpekt sine neste mål på overgangsmarkedet. Hovedtrener Carlo Ancelotti sikter seg inn på å hente ytterligere tre stjerner før han kan si seg fornøyd med troppen foran kommende sesong.

– Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har nå, men jeg vil få det enda bedre, sa en smilende Ancelotti tidligere denne uken.

Og:

– Jeg vil spille med tre angripere i år. Men Pastore var fantastisk forrige sesong. Dette kommer til å bli bra, slo han fast.

KONTRAKTSFORHANDLINGENE DRØYER: Xabi Alonso skal være på ønskelisten til Liverpool. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

Tre stjerner på ønskelisten
De tre stjernene på Ancelottis ønskeliste skal være Carlos Tévez, Xabi Alonso og Rolando.

PSG vil nemlig forsøke å hente 28 år gamle Carlos Tévez fra Manchester City like foran nesen på AC Milan. Manchester City har åpnet for å selge Tévez for omlag 200 millioner kroner, og det er en overgangssum PSG ikke har problemer med å punge ut.

Den dobbelte EM- og VM-vinneren og regjerende La Liga-mester Xabi Alonso (30) er en annen superstjerne som ryktes til klubben.

Alonso er Real Madrids «midtbanemotor» og høyt verdsatt av José Mourinho – men etter Zlatan og Thiago Silva-kjøpene kan alt være mulig.

Portugals og Portos Rolando (26) har i likhet med Tévez blitt koblet til AC Milan. Men nå tyder mye på at den hodesterke midtstopperen velger en overgang til Parc des Princes og PSG.

HODESTERK: Rolando beskrives som en hodesterk midtstopper. (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)

Hektisk sommer
PSGs sportsdirektør Leonardo bekrefter overfor PSG-TV at klubben forhandler med en rekke spillere.

– Vi er i forhandliger og denne sommeren kan bli svært viktig for klubben, forteller Leonardo.

Hvilke stjerner tror du PSG henter i sommer? Ta debatten i kommentarfeltet under!