Follo fikk en opptur mandag, da Tromsø 2 ble slått 2-0 på Ski Stadion. Det ble en etterlengtet opptur for laget etter kampfiksings-beskyldningene.

Se reportasje over!

– Enkelte sa at det var like stort, kanskje større - akkurat nå i alle fall - enn semifinaleseieren over RBK, sier hjelpetrener Michael Frank til tv2.no.

Les også: NFFs påtalenemd oppretter sak mot Follo-treneren

Midtbanespiller Patrik Karoliussen valgte å feire 1-0-scoringen på sin måte, ved å gi en av sine siktede lagkompiser en god klem.

– Det var helt spontant, jeg visste ikke at Drin skulle være her. Da jeg så ham etter å ha feiret med gutta var det helt naturlig for meg å gå bort til ham og gi ham en klem. Gutten har vært gjennom mye i det siste, og frem til noe er bevist så støtter jeg ham hundre prosent, sier Karoliussen til tv2.no.

– Hvordan har uken vært?

– Det er et enkelt spørsmål, men med et svar jeg kunne skrevet et essay på. Det har vært opp- og nedturer i Follo siden jeg kom hit, og det her har vært en trøkk i magen og så i ansiktet. Men jeg tror vi vokser som gruppe av dette. Jeg lever i håpet om at denne seieren knytter oss enda mer sammen, og frem til noen er dømt så er de uskyldige. Da er vi hele familien, sier han.