OL-formen til håndballjentene er i rute

Skader og sykdom stoppet ikke Norges håndballjenter. De slo Frankrike lett 28-20 søndag.

Norge vant over Frankrike og tok dermed sin tredje strake seier. (Foto: Karlsen, Anette/NTB scanpix)

Frankrike er også Norges første motstander i OL om snaut to uker. De norske jentene varierte stort søndag. Laget gikk fra 1-3 til 8-3 på under ni minutter. Så vant Frankrike det siste kvarteret av omgangen med 9-3. Norge benyttet neste sjanse til å leke seg en stund. 13-16 ble til 22-18. Utover i andreomgangen fosset Norge fra. -Ble en bra feiring Bursdagsbarnet Linn Jørum Sulland (28) våknet etter en treg start o