Fredrikstad ble overkjørt av AaFK søndag kveld. De oransje ga se ikke før det sto 3-0 på måltavlen. Du kan lese mer om kampen her.

Men den mest kontroversielle episoden skjedde etter at kampen var blåst av. Ole Jørgen Halvorsen pratet på seg sitt andre gule kort. Dermed må den tidligere Sogndal-spilleren stå over neste kamp mot Hønefoss.Les også:Flo i storslag sørget for tre poeng
Les også:Zsolt Korcsmár ble tomålshelt i Branns 6-2-seier

– Hva skjer?
Ole Jørgen Halvorsen mener det var ufortjent.

– Jeg gikk bort til han og sa: hva skjer? Fordi jeg fikk gult kort av han tidligere i matchen som jeg mener er helt feil, sier Halvorsen til TV 2.

Den 24 år gamle midtbanespilleren mener at han ikke gjorde noe galt.

– Jeg bare sto helt vanlig, og jeg gjorde ikke noe spesielt. Så dro han plutselig opp det andre gule kortet. Det er tydeligvis feil av meg å snakke med han, sier Halvorsen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

SVEIN ERIK EDVARTSEN: (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

– Blodig urettferdig
Halvorsen har vært fast på et FFK-lag som har slitt i Tippeligaen til nå i år. Kun 12 poeng på 15 kamper er mager fangst for Østfold-klubben. Nå må de også klare seg uten Halvorsen en liten stund.

– Det hele føles blodig urettferdig. Jeg syntes ikke det skal være sånn her, og dette er dumt av meg på en måte. Men jeg syntes ikke dette er fortjent, sier Halvorsen til TV 2.

Trener for FFK, Trond Amundsen, er klar over at sånne ting er unødvendig.

– Det er slike ting skal ikke skje. Men jeg må få noen flere detaljer før jeg kan si noe mer, sa han til TV 2.

Feil fokus
Svein Erik Edvartsen har en annen oppfatning av saken.

– Halvorsen fikk gult kort for hensynsløs takling etter 70 minutter. Etter at han fikk det gule kortet skjelte han meg ut, men jeg sparte han og satte det på kontoen for frustrasjon selv om det neppe kan kalles en spontan reaksjon siden han holdt på lenge. Han var heldig som ikke fikk sitt andre gule allerede da, sier Edvartsen til tv2.no.

33-årige Edvartsen mener at han ikke hadde noe annet valg.

– Når han etter kampen - altså 20 minutter etter at han fikk gult kort, som eneste Fredrikstad-spiller har fokus på dommeren istedenfor å takke supporterne sine som både spillere og trenere gjorde, var det andre gule uunngåelig, sier han til TV 2.no.

Les også:Lillebror Berishas kanonskudd reddet Jarstein
Les også:Ståle Solbakken vil kjøpe Vadim Demidov

– Selvhøytidelig

Dommeren som debuterte i Tippeligaen i 2006, forklarer at flere prøvde å stoppe Jørgensen.

– Fornuftige Jon Knudsen forsøkte å stoppe han, men til ingen nytte. Alle FFK-spillerne oppførte seg eksemplarisk bortsett fra Halvorsen. Han må selvsagt ta konsekvensene av sine handlinger, sier Edvartsen til TV 2. no.

Davy Wathne mener at Svein-Erik Edvartsen tåler for lite.

– Det er helt unødvendig av dommeren. Jeg syntes han er selvhøytidelig, og det burde dommeren holde seg god for. Slike ting burde være tillatt, og det er forståelig å komme med en slik reaksjon like etter kampslutt, sier Wathne til TV 2.