Brann - Odd Grenland 6-2.

Odd Grenland fikk frispark etter knappe 60 sekunder. Ballen ble klarert av Kim Ojo, som headet den vekk fra målområdet. De neste minuttene bølget det frem og tilbake mellom lagene, hvor ingen av dem kom til de stor sjansene foran mål.

Kim Ojo med kampens første store sjanse
Etter ti minutter løp Birkir Sævarsson ned mot dødlinjen og fikk lagt ballen inn i 16-meteren. Der møtte Ojo som fyrte av et skudd med høyrefoten. Ballen suste over målet til André Hansen.

Odd Grenland fikk mulighet til å ta ledelsen etter 18 minutter. Adem Güven slo innlegget. Frode Johnsen vant duellen mot El Fakiri og headet like utenfor Brann-målet.

28 minutter ut i første omgang var det duket for Brann-kapteinen. Ballen ble slått inn av El Fakiri og landet rundt femmeteren. Der stod Markus Jonsson som styrte ballen i mål bak Odd Grenlands målvakt.

Markus Jonsson sendte Brann i ledelsen etter 28 minutter.

Etter 40 minutter var det Odd Grenlands tur. Ballen ble slått inn foran Brann-målet. Det var mye tull i feltet før ballen til slutt havnet hos Fredrik Semb Berge. Den satte han kontrollert i mål.

1-1 etter første omgang
Etter 45 spilte minutter stod det 1-1 mellom lagene. Dag Eilev Fagermo var fornøyd med første omgang.

– Jeg er veldig fornøyd. Vi skaper sjanser, og står godt imot. Effektiviteten er ikke god nok. Men vi må fortsette den utviklingen vi har hatt de siste kampene, så får vi se om det blir endringer i kampen, sa Fagermo til TV 2 Sporten.

Rune Skarsfjord var ikke fornøyd med første omgang.

– Det var en veldig variabel omgang. Vi ser ikke ut som vi skal gjøre. Vi sprekker kollektivt, og må rette på dette. Det skal jeg inn å fortelle spillerne nå, sa Skarsfjord før han gikk inn i garderoben.

Les også: Barrantes-show i egen storstue
Les også: Lillebror Berishas kanonskudd reddet Jarstein

Brann åpnet andre omgang best
Brann fikk corner fire minutter ut i andre omgang. Amin Askar slo lavt inn mot første stolpe. Zsolt Korcsmár løp seg fri og satte ballen i nettet bak André Hansen.

Mattias Andersson ville også være med på festen etter 62 minutter var spilt. Svensken mottok ballen fra Simen Brenne. Spilleren hadde full kontroll og plasserte ballen sikkert utenfor rekkevidde til Brann-keeperen og inn i mål.

I fyr og flamme
Like etter slo Brann tilbake. Tomasz Sokolowski stilte inn skuddfoten og hamret til like utenfor 16-meteren. Ballen gikk helt nede i hjørnet, og Hansen klarte ikke å stoppe skuddet.

Brann stoppet ikke der. Etter 67 minutter fikk Korcsmár ballen ned mot dødlinjen og han hadde ingen planer om å gi den fra seg. Midtstopperen fyrte av et skudd som gikk rett forbi Odd Grenland-keeperen, og det stod 4-2 til Brann.

Brann styrte kampen videre. Etter 82 spilte minutter var det Rodolph Austin som skulle vise seg frem. Midtbanespilleren smalt til ballen fra omtrent samme posisjon som Tomasz Sokolowski gjorde på 3-2 scoringen. Ballen gikk i samme hjørne bak en utspilt André hansen.

rodolphscoring2

Det eneste som manglet i Branns storseier over Odd Grenland var en scoring av Kim Ojo. Den fikk bergenserne se på overtid i Bergen. Haugen slo inn mot Kim Ojo. Spissen kunne ikke være dårligere enn forsvarsspillerne, og avsluttet kampen med en heading rett i mål.

Brann dominerte
Det endte 6-2 til Brann i en kamp hvor bergenslaget dominerte andre omgangen. Dag Eilev Fagermo var ikke fornøyd med kampen, men tror de kommer til å klatre på tabellen etterhvert.

– I dag er vi er lilleputter i egen boks. Det er det som gjør det. Vi er gode, men mister selvtilliten når vi havner under. Jeg tror derimot at vi skal greie å komme oss oppover på tabellen, sier Fagermo til TV 2 Sporten. Se intervjuet med Dag Eilev Fagermo her.

Rune Skarsfjord var glad for at Brann har begynt å treffe mål igjen.

– Vi fikk rettet opp en god del av det defensive i pausen. Det ble mer av signatur-angrepene til Brann. I dag spiller vi en helt annen andre omgang, og har begynt å treffe mål igjen, sier en fornyd Skarsfjord. Se intervjuet med Rune Skarsfjord her.

Les også: Brann takket nei til Leeds-bud på Austin
Les også: Haugesund signerer ny spiss - men en midtstopper forlater «araberne»

Tomasz Sokolowski noterte seg med én scoring i kampen, og tror den ustabile sesongen for Brann er over.

– Det er gull for tiden nå. Jeg hadde en i forrige runde, og en i dag, sier Sokolowski. Se intervjuet med Tomasz Sokolowski her.

Midtbanespilleren tror han har svaret på storseieren over Odd Grenland.

– De hadde en midtuke kamp, og vi hadde masse sprut og krefter. Vi går høyt ut å dreper kampen. Nå ser jeg frem til høsten. Kollektivt så har vi en god og bred tropp.

«Zsuper-Zsolt» i storform
Zsolt Korcsmár ble den store helten med to scoringer. Midtstopperen viste at også han kan score mål.

– Jeg tullet forrige uke om at jeg var en angrepsspiller, sier en fornøyd Korcsmár til TV 2 Sporten.

– Det var fint å få score to mål. Jeg tror vi gjorde supporterne glade. Nå spiller vi neste mot Aalesund, de er en værre motstander. Jeg tror at hvis vi fortsetter det spillet vi gjorde i den andre omgangen, så kan vi slå alle lag, sier en storfornøyd Korcsmár.