Det gikk dårlig for Eurovision-vinneren Loreen da hun skulle fremføre «Euphoria» under feiringen av kronprinsesse Vicorias 35-årsdag sist lørdag. Bare sekunder inn i låten ble det helt stille.

Les også: Her slår Megan Fox tilbake mot Botox-ryktene

– Håper Victoria likte det

– Jeg hørte ingen lyd. Siden jeg viste det var «live on tape» valgte jeg å bryte av for å starte på nytt, sa hun senere til Aftonbladet.

Til tross for at lyden sviktet sier Loreen at hun allikevel var fornøyd med fremføringen og at hun håper kronprinsessen også likte konserten.

Les også: Svensk billettbutikk selger norske Bieber-billetter til 10.000 kroner

Sa feil by

Dette er ikke første gangen Loreen går på en tabbe. Under turnéen i Karlskoga fyrte hun startskuddet ved å hilse på feil by fra scenen to ganger. Dette ble mottatt med buing fra publikum.

Ifølge Aftonbladet sa Loreen senere at hun visste hvilken by hun var i, men at hun bare har lett for å blande navn.

Propagandaspinn

Forrige torsdag opptrådte hun for Hviterusslands kontroversielle president Aleksander Lukashenko forrige torsdag. Hun har i ettertid fått kritikk fra flere hold.
– Hun risikerer å bli en del av presidentens propagandaspinn, sa Amnestys svenske pressesekretær Elisabeth Löfgren til Aftonbladet.

Loreen sa hun ville bruke opptredenen til å nå ut til de undertrykte i landet, og at hun møtte hviterussiske menneskerettighetsforkjempere under oppholdet.

Les også: Therese Johaug: – Ikke helt sunt det vi holder på med heller