André Villas-Boas' mye omtalte periode i Chelsea endte med at han fikk sparken i mars.

Nå er manageren tilbake i Premier League med Tottenham, men er ennå ikke helt ferdig med fortiden.

Ble syndebukk
I et intervju publisert i Sky Sports søndag, tar portugiseren et lite oppgjør med Chelsea, og uten at klubbeier Roman Abramovitsj nevnes med navn, overlater Villas-Boas lite til fantasien når det gjelder hvem kritikken hans retter seg mot.

– Den store forskjellen blir å ha en eier som involverer seg i klubben på daglig basis med sine kunnskaper. De leter ikke etter syndebukker, og når så mange mennesker drar i samme retning, så gjør det jobben din enklere, sier Villas-Boas.

LES OGSÅ: Sjekk søndagens fotballrykter: – Modric blir solgt i løpet av 48 timer

Unike Levy
For nå er det ikke en allmektige russer 34-åringen skal forholde seg til, men deleier og styreformann Daniel Levy.

– Han vet hva han gjør, og har en tilnærming til spillermarkedet som skiller seg ut. Han har stor fotballforståelse, og trykket på de rette knappene for å overbevise meg om at vi kan bygge noe her, sier Villas-Boas om mannen som har ledet Spurs siden 2001.

Tomme løfter
Han mener lovnadene han fikk fra Abramovitsj var null verdt da det buttet imot i hans første sesong som manager i Premier League.

– Saken er at i prosjektet vi hadde i Chelsea, så ble ikke ord fulgt opp med handling. Det var over for meg før prosjektet var fullført, sier portugiseren.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk