RadioShack-Nissan er ifølge Süddeutsche Zeitung i store økonomiske vanskeligheter, noe som kan føre til at laget må avvikles etter sesongen.

Fabian Cancellara, som har trukket seg fra Tour de France for å være sammen med sin høygravide kone, er en av lagets største stjerner. Sveitseren, og ryttere som Andy og Fränk Schleck, skal ifølge den tyske avisen ikke ha fått utbetalt deler av lønnen sin.

Mulig gjenforening
Laget sendte lørdag ut en pressemelding der de benektet at den økonomiske situasjonen er så ille som Süddeutsche Zeitung vil ha det til, men det stopper likevel ikke spekulasjonene om fremtiden til rytterne.

Søndag melder sporten.dk at den sveitsiske avisen NZZ am Sonntag kjenner til at Saxo Bank-Tinkoff Banks manager Bjarne Riis har innledet samtaler med Fabian Cancellara om en gjenforening.

Riis og Cancellara jobbet sammen mellom 2006 og 2010, før tempokongen valgte å avbryte samarbeidet for å gå til laget som den gangen var kjent som Leopard Trek.

Sponsoren er fan
De to har nå begravet stridsøksen, men den danske tourvinneren fra 1996 vil imidlertid ikke bekrefte at samtalene allerede er i gang.

– Alle lag vil være interessert i å få en rytter som Fabian Cancellara, men for øyeblikket har han en kontrakt, sier Riis til sporten.dk.

Den russiske forretningsmannen Oleg Tinkoff, som er lagets nye sponsor, er en stor fan av Cancellara, og uttalte allerede da han gikk inn med midler at han ønsket å få 31-åringen inn i stallen.

Det er han imidlertid ikke alene om, for også det nyoppstartede sveitsiske laget IAM Cycling ønsker å sikre seg stjernerytteren, melder den danske nettsiden.