26-åringen henger fortsatt med mens det er i ferd med å dra seg til under WSOP (World Series of Poker) Main Event i Las Vegas. Turneringen som er anerkjent som verdensmesterskapet i poker.

Når tv2.no snakker med Hille i en pause søndag er hun veldig spent, og har god tro på spillet.

– Jeg ligger greit an, så lenge jeg ikke roter det vekk eller får en veldig sterk hånd mot meg, sier Hille til tv2.no.

Av 6600 påmeldte er det nå bare 97 stykker igjen. Turneringen er inne i sin sjette dag.

– Vi spiller ti timer hver dag, så det er ganske heftige dager, sier Hille.

Imponerer guttene

SPILLER HØYT: Bergenskvinnen Elisabeth Hille er med i teten under sluttrundene i poker-VM i Las Vegas. (Foto: World Series of Poker)
26-åringen som startet å spille poker for kun fire år siden, har allerede imponert de store guttene i turneringen.

– Dette har allerede gått over all forventning. Jeg prøver bare å ta et steg om gangen, sier Hille til pokernettstedet Pokerlistings lørdag.

Hittil i turneringen har innsatsen gjort henne 280.000 kroner rikere. Mer enn nok til å dekke de vel 60.000 kronene som kjæresten hjalp henne med for å kunne stille til start.

LES OGSÅ: 22-åring vant poker-VM og 49 millioner

Hadde ikke penger

Bergensjenta var ikke engang sikker på om hun kom til å delta i årets poker-VM i Las Vegas.

– Jeg hadde spart penger til andre turneringer, men det gikk ganske dårlig, forteller Elisabeth til sportskanalen ESPN

– Så jeg trodde ikke jeg kom til å ha råd til å delta i hovedturneringen, selv om jeg virkelig ville det. Men kjæresten min Harald gjorde en skikkelig god jobb i den 59. turneringen – og vant nok der, slik at jeg kunne få penger av ham til å delta.

– Han er veldig grei, veldig sjenerøs – og jeg er sikker på at han er svært fornøyd med det akkurat nå, sier hun om kjæresten som lærte henne å spille poker.

Kan nå finalen

26-åringen er nå nummer 18 av 97 spillere på dag seks i Main Event, ifølge WSOP. Dermed har hun fortsatt sjansen til å bli én av de ni spillerne som ender opp rundt finalebordet, som for øvrig ikke går av stabelen før i oktober.

Da blir det klart hvem som stikker av med potten på over 50 millioner norske kroner. Norske Helge Stjernvang er også med videre til dag seks av turneringen.