TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Søndagens mest omtalte lag er QPR, som tilsynelatende er ute etter det som kan krype og gå av angrepsspillere.

Det kan virke som om London-laget er ute etter en rutinert mann på topp, for både Tottenhams Jermain Defoe og Manchester Uniteds Dimitar Berbatov, som ikke er med i sine klubbers videre planer, skal stå høyt oppe på ønskelisten til manager Mark Hughes.

Det kan også være duket for en gjenforening mellom Hughes og Craig Bellamy, som Liverpool-manager Brendan Rodgers skal være interessert i å kvitte seg med. Ryktene om dette oppstod før helgen,men har nå tiltatt i styrke. Anfield-klubben ser seg også om etter forsterkninger, og her skal Zenit St. Petersburgs midtbanemann Igor Denisov være en aktuell kandidat.

QPR var etter sigende ikke like heldige med frieriet til Blackburns Junior Hoilett, som nå etter alt å dømme er på vei til Borussia Mönchengladbach.

På en annen kant av byen er det i Arsenal snart klart for avreise til klubbens turné i Asia. Det er ventet at Robin van Persie slår følge med resten av troppen, med mindre Manchester City eller Juventus setter inn en offensiv for å signere spissen før den tid.

Van Persie skal ha blitt observert på husjakt i Chesire, som er et velkjent tilholdssted for fotballspillere som hører hjemme i Manchester-klubbene.

Italienerne skal også stå klare til å ta imot Edin Dzeko med åpne armer fra City, men vil her ventelig få konkurranse fra AC Milan. Sistnevnte lag er også favoritter til å sikre seg Carlos Tévez, som til tross for å ha uttrykket at han nå ønsker å bli i klubben, kan bli solgt for litt i overkant av 200 millioner kr.

I gårsdagens ryktespalte ble det rapportert at Chelsea hadde kommet nærmere en avtale om Internacionals stortalent Oscar, men de seneste ryktene vil ha det til at Tottenham nå har kastet seg inn i kampen om 20-åringen.

Det kan ha en sammenheng med at det ventes at Luka Modric forsvinner til Real Madrid i løpet av de kommende 48 timene. Det er angivelig kilder i den spanske klubben som har røpet dette.

Også Christian Eriksen ble nevnt på lørdagens ryktebørs, og det ble da meldt at Manchester United hadde innledet samtaler om et kjøp av Ajax' danske playmaker. Nå meldes det imidlertid om at Alex Ferguson må slåss mot en annen, uidentifisert klubb om signaturen til den tidligere OB-mannen.

I Fulham er de også ute etter kvalifisert utenlandsk arbeidskraft. Martin Jol har tatt en grundig kikk på stallen til Juventus, og angivelig funnet ut at både Vincenzo Iaquinta og Sebastian Giovinco er verdt å satse på. Her skal samtalene mellom klubbene allerede være godt i gang.

Manageren kikker imidlertid også innenriks, der Cardiffs Peter Whittingham skal være et hett navn.

Newcastle har allerede så godt som sikret seg Mathieu Debuchy, men det kan bli flere overganger enn som så for Alan Pardew. Manageren har fått beskjed om at han kan seg råd til å hente to eller tre spillere uten å kvitte seg med noen av dem han allerede har til rådighet.

Arsenal ønsker ikke å kvitte seg med Laurent Koscielny, men franskmannen kan likevel forsvinne fra Emirates, for nå skal Barcelona ha kastet sitt lange, kraftige lys på midtstopperen.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene