Det var to konsentrerte og ivrige boksere som møtte hverandre på Upton Park i London lørdag kveld. Det hele endte med en soleklar seier til «The Haymaker»

Nå vil han møte Vitalij klitsjko.Les også:Brækhus møter Mathis i september
Les også:Holly Holm tilbake på toppen med poengseier

Jevn start
De første rundene var jevne mellom Dereck Chisora og David Haye.

30. 000 tilskuere reiste seg opp da Chisora satte inn et slag like etter at bjellene ringte inn for tredje runde. Chisora fikk ingen straff for dette slaget.

I fjerde og femte runde viste Haye hva han er god for. Briten som egentlig la hanskene på hyllen etter etter tapet mot Vladimir Klitsjko i fjor, viste sin tekniske klasse i fjerde runde. Haye var klart i førersetet.

Knockout-seier
I femte runde fikk Haye inn flere fultreffere, og bokset godt på distanse. Han angrep med direkteslag, og han var tydelig godt forberedt på hva han ville få i retur.

Med 24 sekunder igjen på klokken var oppgaven klar for Chisora. Stå på bena. Det klarte ikke 28-åringen, og Haye sendte ham ned i bakken med en fantastisk oppvisning. Chisora måtte nå kysse SKY-logoen i senter av ringen.

Etter kampen var «The Haymaker» strålende fornøyd.

– Dette er en av de beste atmosfærene jeg noen gang har spilt under. Dereck er en av de beste jeg har møtt på lenge, og jeg måtte virkelig jobbe for å vinne, sa Haye til de fremmøtte etter kampen.

Vil møte Klitsjko
Chisora møtte Haye med et venlig smil etter kampen.

– Gratulerer til David Haye. Han skal virkelig ha for denne seieren, sa han.

Nå vil David Haye møte Vitalji Klitsjko. Haye inviterte til kamp slik han har til vane å gjøre det.

– Jeg har veldig lyst til å møte Klitsjko. Men jeg tror ikke han tør det. Han kommer sikkert til å møte en tulling du aldri har hørt om, også blir han politiker eller noe, sa Haye til stor jubel fra de fremmøtte.

Det stod ingen belter på spill under denne kampen.