TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Manchester United har allerede sikret seg Shinji Kagawa og Nick Powell i sommer, men spekulasjonene rundt fremtidige rekrutteringer er på ingen måte over.

Evertons venstreback Leighton Baines er en av spillerne som er blitt hyppig koblet til Old Trafford etter sesongslutt, og det meldes nå at Alex Ferguson skal stå klar med 90 millioner kr for å sikre seg musikkbloggeren.

Da blir det betydelig dyrere å hente João Moutinho til England. 285 millioner kr er prislappen Porto skal ha satt på den 25 år gamle landslagsmannen. Tottenham har tidligere virket som en aktuell destinasjon, men nå skal også Man United ha følerne ute.

João Moutinho (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Spurs vil forøvrig kunne komme til å selge Jermaine Defoe for å kunne finansiere en slik overgang.

Litt billigere blir det trolig for Sir Alex å dra til Amsterdam for å overbevise Christian Eriksen om at fremtiden hans bør tilbringes i rødt og svart. Det danske supertalentet imponerte ingen i EM, men det veier nok hans gode sesong i Ajax opp for. Samtalene mellom partene skal nå være godt i gang.

En som ikke fikk bli med videre på Old Trafford er Michael Owen, som ble frigitt fra klubben i sommer. Nå kan den tidligere Liverpool-helten kontroversielt nok være på vei til Everton.

På den andre siden av Manchester har Carlos Tevez lite lyst til å forlate City til fordel for AC Milan, som mangler en angriper etter salget av Zlatan Ibrahimovic.

Modibo Maïga (Foto: SEBASTIEN BOZON/Afp)

Ny spiss kan det også bli for West Ham, som skal være nær ved å signere Modibo Maïga. 24-åringen spiller per i dag for franske Sochaux, og kan bli Premier League-nykomlingens eiendom for nærmere 50 millioner kr.

I Newcastle ser de først og fremst på defensive forsterkninger, og Mathieu Debuchy rykker stadig nærmere mesterskapets nordligste by. Høyrebacken, som imponerte for Frankrike under sommerens EM, vil koste Magpies nærmere 70 millioner kr.

Chelsea kaster seg ikke på den frankofile bølgen som har skyllet inn mot Newcastles quayside, og ser heller til Brasil, der stortalentet Oscar dos Santos Emboaba Junior befinner seg.

20-åringen, som for enkelhets skyld bare går under navnet Oscar, tjener sine penger i Internacional, som nå bekrekter at de har mottatt en offisiell henvendelse angående spilleren.

Oscar (Foto: Nabor Goulart/Ap)

Offisielle henvendelser har til nå etter sigende uteblitt angående Andy Carroll, og Liverpools dyrekjøpte spiss har ingen intensjoner om å forlate Anfield, i hvert fall ikke til fordel for West Ham.

Dette blir spesielt vanskelig å gjennomføre dersom Luis Suárez forsvinner fra klubben. Driblefanten skal for tiden befinne seg øverst på ønskelisten til Juventus.

I Santos befinner det seg en mann som definitivt vil bort fra klubben sin. Det er snakk om Ganso, som gjennom de senere årene er blitt koblet til en rekke storklubber over hele Europa.

– Det er definitivt. Ganso kommer ikke til å spille for Santos mer, skal hans representant ha sagt i et intervju nylig.

Det åpner opp for at 22-åringen kan finne veien til Arsenal, der Arsène Wenger skal være på utkikk etter en offensiv midtbanespiller.

Ganso (Foto: Jorge Araujo/Ap)

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene