Tidligere denne uken ble det avslørt dristige bilder av Lene Nystrøm i den kommende utgaven av det danske magasinet S Magazine.

Bildene viste en avkledd Lene i dristige positurer iført en nettingdrakt som ikke skjuler mye av kroppen.

Til tross for kritikk fra blant annet medieprofil Mina Hadjian, så fortalte Lene via sin manager at hun var svært stolt av bildene.

– Hun håper at folk liker det de ser. Lene tar alt oppstyret med knusende ro, sa Jonsbråten til VG onsdag.

Les også:Aqua-Lene kaster klærne i magasin

Fjernet nakenbildene

Fredag er de dristige bildene av Lene fra magasinet blitt fjernet fra norske og danske nettaviser, VG og Ekstrabladet er to av sidene som i ettermiddag fjernet nakenbildene fra nettartiklene.

«God Kveld Norge» mottok fredag en henvendelse fra fotograf Mads Tegler og hans management at bildene måtte fjernes fra nettsiden.

Bildene av Lene Nystrøm var tilgjengelig i 24 timer, og er nå fjernet fra artikkelen, skriver VG.

«God Kveld Norge» har vært i kontakt med VG som sier at de hadde en avtale med fotografen om å publisere bildene, men kun over et kort tidsrom

Sjefsredaktøren i Ekstrabladet , Poul Madsen, sier at de hadde en avtale med S Magazine om å få bruke bildene i en nettsak.

– Vi hadde en avtale med sjefsredaktøren fra S Magazine om at vi måtte velge et bilde i tillegg til å vise forsiden. Dagen etter fikk vi nei da vi spurte om flere bilder, fordi fotografen ikke ville gi oss flere. Men avtalen var fullstendig i boks og sjefsredaktøren i S Magazine visste at den ville komme på nett, sier Madsen til God Kveld Norge.

Naken-kritkk

Det har i den siste tid vært en åpen debatt om kjente kjendiskvinner som kaster klærne. Onsdag kastet medieprofil Mina Hadjian seg på kritikkbølgen.

«Nå har jeg jammen sett niplene til Aqua-Lene og muskelkroppen til Tutta- da er jeg vel ferdig med de viktige nyhetene i dag? Jeg bare venter på at noen vil ta bilde av meg naken, så jeg med stolthet kan føye

Mina Hadjian_1024
meg i rekken av høytstående sinn som Lene Alex, fotballfruer og andre geniale hoder som kler av seg! Det er et stort slag i tissen på alle damer når kvinner kler av seg for status..... Fortsatt», skriver medieprofil Mina Hadjian på sin åpne Facebook-profil.

NRK-korrespondent Sidsel Wold skriver følgende på Twitter: – Finnes det ikke mer kreative måter å skaffe seg oppmerksomhet på? Lene Nystrøm kaster klærne i dansk magasin.

Les også:«Det er et stort slag i tissen på alle damer når kvinner kler av seg for status»

– Ser ikke noe galt i å formidle dette

Ifølge manager Ole Jonsbråten skal Aqua-Lene være strålende fornøyd med resultatet av bildene.

– Hun har det svært godt med seg selv, trener regelmessig, og føler vel at hun aldri har vært i bedre form og ser ikke noe galt i å formidle dette i en slik fotoserie forbundet med fashion, kunst, profesjonelle aktører, samt på forespørsel fra et så spennende og anerkjent magasin som S Magazine, sa Jonsbråten til VG onsdag.