TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Carlo Ancelotti innrømmer at Luka Modric er inne på radaren til PSG. Modric har lenge vært koblet til en overgang vekk fra Tottenham, med interesse fra blant annet Real Madrid. Andre Villas-Boas har sagt at han kun selger spilleren for riktig pris. PSG signerte nylig Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, og skal ha nok penger til en ny storsignering, skriver Guardian.

Manchester City og Tottenham skal være enige om en overgang for Emmanuel Adebayor, skriver Skysports. 28-åringen var på lån til Spurs forrige sesonghvor spissen noterte seg med 17 scoringer.

Liverpool skal være enig om en overgang for Fabio Borini fra Roma. Dette kan bli Brendan Rodgers første signering siden han tok over Anfield-klubben. Overgangssummen er på rundt tolv millioner pund, og skal gjennomføres i løpet av helgen, skriver Mirror.

Fabio Borini (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Overgangen til Fabio Borini kan avklare situasjonen rundt Craig Bellamy. Cardiff City og Queens Park Rangers skal begge være interessert i Liverpool-spissen.

Porto-vingen James Rodriguez har avvist at det er aktuelt for ham med en overgang til Manchester United. Han stortrives nemlig i Porto. – Jeg ønsker å bli værende i Porto. Jeg spiller allerede for en stor, stor klubb, sier han til Jornal de Noticias.

Alberto Aquilani blir værende i Liverpool. Den italienske spilleren har to år igjen på kontrakten. Aquilani var i Milan forrige sesong, og har vært koblet til flere klubber den siste tiden, melder Telegraph.

Les også: Silvio Berlusconi: – Ja, jeg har solgt Zlatan
Les også: Vertonghen er klar for Tottenham

Bursaspor sikter seg inn på Kolo Touré, og forsvarsspilleren kan gå for seks millioner pund. Den tyrkiske klubben har lagt frem et bud, og håper overgangen går i orden innen få dager. 31-åringen innrømmer at han ønsker mer spilletid, og kan slite med å få det i Manchester City.

Kolo Toure (Foto: John Walton/Pa Photos)

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Carlos Vela nærmer seg en overgang til Real Sociedad. Presidenten i den spanske klubben er optimistisk til spillerkjøpet, og tror det er høyst sannsynlig at en signering er på plass innen kort tid .Arsenal-spilleren var på utlån til San Sebastian forrige seong, og scoret tolv mål på 35 kamper, skriver talkSPORT.

Andre Villas-Boas ønsker å hente inn Ateltico Madrid-spissen, Adrian. 24-åringen scoret 15 mål forrige sesong. Tottenham må ut med 16 millioner pund for å sikre seg spilleren. Om han hentes inn kan Jermain Defoe bli tvunget ut av klubben.

Adrian Lopez (Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp)

Porto bekrefter at Tottenham vil ha Joao Moutinho. Det kommer ikke til å bli en billig overgang. White Hart Lane-klubben må ut med 31.5 millioner pund for å få midtbanespilleren til London, melder London evening standard.

Les også: – Wenger takket nei til Brasil
Les også: Forlot sin nye klubb etter én uke fordi han savnet familien

Paul Lambert er klar til å sende Fabian Delph ut på lån. Aston Villa-spilleren har jobbet seg opp etter en ankelskade.Nå har 22-åringen tillatelse til å gå til en Championship-klubb, skriver The Sun.

Queens Park Rangers kan bli nødt til å slippe Joey Barton på lån til Blackburn kommende sesong, skriver Daily mail. 29-åringen er utestengt i tolv kamper, ble fratatt kapteinsbindet og ilagt en bot på seks ukelønner.

Joey Barton (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Nathaniel Clyne (21) kan bli ny Southampton-spiller. Manager Nigel Adkins tror spilleren kan bli en god signering, og ettersom han er en ung, kan han ikke kreve høy ukelønn, skriver Daily mail.

Ricardo Vaz Te truer med å slutte i West Ham etter hans krangel om lønn ikke går i gjennom. Spilleren krever 35 000 pund i uken. I tillegg er ikke 24-åringen imponert over West Hams målsetninger for den kommende Premier League-sesongen, samtidig som han uttrykker misnøye over den stille overgangsaktiviteten til London-klubben, skriver Mirror.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Roma signerer Jonatan Lucca fra Internacional. Den lovende spilleren har i det siste skapt interesse hos flere internasjonale klubber. 18-åringen har signert en femårskontrakt med den italienske klubben, ifølge Goal.

Villarreal kan miste Marco Ruben til Dynamo Kiev. Etter nedrykk til Segunda Division, sliter laget med å holde på profilene. Den argentinske 25-åringen har kun formaliter igjen før han signerer med den nye klubben, skriver Bold.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Galatasaray har innledet forhandlinger med Trabzonspor om en overgang for Burak Yilmas. Spilleren scoret flest mål i den tyrkiske ligaen forrige sesong, og skal han en prislapp på fem millioner euro, skriver Aftonbladet.Den tyrkiske klubben skal være i gang med å forsterke laget sitt, og har sett seg ut flere mål. Real Madrid-spilleren Hamit Altintop skal være neste mann på kjøpelisten.

Les også: Første El Clásico i oktober
Les også: Seydou Keita forlater Barcelona

Gokhan Tore kan forlate forlate Hambur. Klubben trenger penger og er klar til å motta bud på den tyrkiske spilleren, ifølge Goal.

Cardiff City ønsker Kim Bo-Kyung til klubben, melder Goal. Midtbanespilleren vil koste tre millioner pund, og ventes en ankomst til England neste uke.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene