Over halvveis i Tour de France og på en knallhard fjelletappe var det mange store navn som kastet inn håndkledet i sykkelrittet.

Den australske Rabobank-sprinteren Mark Renshaw var en av de mange som måtte trekke seg fra sykkelsportens mest prestisjefylte etapperitt på dagen for Tourens 11.etappe.

– I dag fant jeg grensen min. Jeg har ikke kommet meg fra alle fallene mine, og hadde ikke en sjanse til å komme meg i mål, sier Mark Renshaw på Twitter.

– Jeg sier unnskyld til mine lagkamerater, støtteapparat og alle involvert. Når du starter Touren er alt du vil å nå Paris, det gjør vondt å feile.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Tour-manager her!

– Jeg slutter
For Rabobank har også Bauke Mollema og Robert Gesink måtte gi seg i løpet av dagen, noe som gjør at det er bare fire rytter igjen fra de oransje og blå.

Gesink klaget også på tidligere uhell.

– TIlbakeslaget etter krasjen var berre for stor, så det er ingen mening å fortsette å kjempe i årets Tour de France. Det lærte jeg fra i fjor. Jeg slutter, skriver han på Twitter.

Stefan Kruijswijk, Bram Tankink, Laurents Ten Dam og Luis Leon Sanchez må forsvare laget i de gjenstående ti etappene.

Vacansoleil også rammet
Men det er ikke kun det nederlandske laget som er rammet. Vacansoleil-DCM mistet tre ryttere i dag, og er nede i fem gjenstående ryttere.

Først trakk Lieuwe Westra og Rob Ruigh seg, så sa svenske Gustav Larsson takk for seg i rittet.

Fabian Cancellara trakk seg allerede før etappen, for å være hos sin høygravide kone frem til fødselen som er nært forestående.

Lampre mistet også to ryttere på torsdagens etappe. Alessandro Petacchi og Jurij Krivtsov, som de to eneste på etappen, havnet utenfor tidsfristen. Petacchi krasjet og slo seg kraftig i en utforkjøring.