Henriette Steenstrup er tilbake i høstens sesong av Torsdag Kveld fra Nydalen. Mens Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson tar seg en pause.
Henriette Steenstrup er tilbake i høstens sesong av Torsdag Kveld fra Nydalen. Mens Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson tar seg en pause.

Slik blir høstens «Torsdag kveld fra Nydalen»

Én gjør comeback, én tar en kort pause og en sier «på gjensyn».

Planleggingen av høstens sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen» er i full gang, og allerede nå er det klart at det vil bli noen spennende forandringer blant komikerne.

Henriette Steenstrup er for eksempel tilbake for fullt etter at hun gikk ut i mammapermisjon i fjor høst.

- Jeg gleder meg like mye til å begynne igjen som til bursdagen min. Det blir fest og kake i begge tilfeller, sier hun til TV 2.

Henrik tar én sesongs pause

Permisjon blir det også på Henrik Thodesen, som har bestemt seg for å ta en sesongs pause fra programmet.

Henrik Thodesen tar seg én sesongs pause fra Torsdag kveld fra Nydalen.
Henrik Thodesen tar seg én sesongs pause fra Torsdag kveld fra Nydalen.

Men til våren er han tilbake igjen.

- Jeg gleder meg til å kunne jobbe med egne prosjekter som standup, men syns selvfølgelig det er litt skummelt å ikke skulle være med reste av Torsdag kveld-gjengen neste sesong, sier han.

Odd-Magnus Williamson tar seg også en pause for å jobbe videre med andre prosjekter i TV 2. I tillegg er han aktuell med filmen om Tina og Bettina (premiere 7. september), sammen med Henrik, samt den nye storfilmen Kon-Tiki.

Odd-Magnus Williamson sier «på gjensyn»  til fansen.
Odd-Magnus Williamson sier «på gjensyn» til fansen.
- På vegne av Tina & Bettinas videoblogg, Nyheter i tvåan, Waschera Gud, Bjørn Floberg, Hank von Helvete, mann som falt i koma på 50-tallet, en homofil isbjørnforsker & meg selv – ønsker jeg å takke for syv sesonger med Torsdag kveld. Så sier vi ikke adjø, men på gjensyn, sier han.

Garanterer knallsesong

TV 2 er positive til utviklingen og mener det styrker programmet at noen tar pauser og dermed lar nye fjes slippe til.

- Vi er veldig glade for å ha Henriette Steenstrup med på laget igjen, og for at Odd-Magnus fortsatt skal jobbe med spennende ting her i TV 2. Henrik og Odda har en travel høst foran seg - ikke minst gleder vi oss til «Tina & Bettina»-filmen, sier TV 2s presseansvarlig for «Torsdag kveld fra Nydalen», Benedikte Hagesæther.

- I Torsdag kveld er det alltid åpent for å ta seg pauser, utvikle seg videre og gjøre comeback, det er en naturlig del av konseptet vårt. Vi garanterer uansett en knallsesong med Else Kåss Furuseth, John Brungot, Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steenstrup, i tillegg til at vi ser etter nye komikere som kan bidra i høst.

Dermed er det bare å vente i spenning på de nye fjesene som vil dukke opp til høsten. Og i mellomtiden kan vi kose oss med ett av Tina og Bettinas aller beste innslag fra forrige sesong.


- Hvor vanskelig kan det være å gjennomføre en lavkarbonadekur?

607533

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!