Amerikanske Sarah Brame og hennes forlovede William Moore fikk mer på kroken enn de hadde forventet.

De to var på ferie ved Myrtle Beach i delstaten Sør-Carolina. På grunn av grått skydekke og regnvær fant paret ut at de ville fiske i stedet for å dra på stranden tirsdag.

STJAL FISKEN: Haien kom bokstavelig talt ut av det blå - og snappet fisken som amerikanske Sarah Brame hadde fått på kroken. (Foto: CBS/Montasje, TV 2)
SE OGSÅ: «Haisommer» skremmer ikke lenger

Fikk napp

Feriehuset de bodde i lå like ved vannet og de kastet snøret ut fra verandaen utenfor huset. Det tok ikke lang tid før fisken lot seg friste og det nappet i snøret til Sarah.

Se video av haien som glefser i seg Sarahs fangst øverst i saken!

Forventningsfull sveivet hun inn og akkurat idet fangsten kommer til syne i vannet - skjer det utrolige: En superrask oksehai bryter overflaten og glefser i seg fisken som henger på snøret til Sarah.

LES OGSÅ: Falt av surfebrett, landet på hai

Skremmende nærkontakt

SKREMT: William Moore og forloveden Sarah fikk mer på kroken enn de hadde forestilt seg da de fisket fra verandaen utenfor feriehuset i Myrtle Beach i Sør-Carolina denne uken. (Foto: CBS)
– Jeg fikk fullstendig sjokk, forteller Sarah til TV-kanalen CBS etter nærkontakten med den sultne haien.

– Jeg ante ingenting om hvor store krefter den hadde, at den kunne hoppe opp slik.

Feriehuset hvor paret holdt til lå ikke ute ved det åpne havet, men ved et innløp. Den frekke haiens opptreden kom derfor ganske overraskende på de to hobbyfiskerne.

– Den skremte oss skikkelig, vi hadde aldri forventet noe slikt, sier forloveden William.

LES OGSÅ: Overvåker strender for livsfarlige hvithaier

Aggressiv hai

Van Hughes som ble vitne til den spektakulære fiskehistorien forteller at han har feriert i området i flere år. Han har aldri opplevd lignende.

– Vi har svømt og lekt i denne kanalen mange ganger. Det er vanskelig å tro, sier han og anslår at haien må ha veid opp mot 100 kilo.

OVERRASKET: Van Hughes har feriert i området Cherry Grove ved Myrtle Beach i mange år. Han har aldri sett en så stor hai så langt oppe i kanalen som leder ned til det åpne havet. (Foto: CBS)

Oksehaien er også kjent for å være en av de mest aggressive haiene som finnes. Det er denne arten som angriper flest mennesker.

Normalt lever den hissige karen i saltvann, men den tolererer ferskvann - og kan derfor svømme opp i elver som renner ut i havet.

MER HAIGRØSS: 50 sultne haier angrep nær australsk badestrand