holmes copy
holmes copy

Katie Holmes får støtte av Nicole Kidman

Tom Cruise's ekskone støtter Holmes gjennom skilsmissen.

Tom Cruise og Katie Holmes' skilsmisse har ført til oppslag verden over. Det ble i starten av juni kjent at Holmes hadde søkt om skilsmisse fra Cruise, og mandag denne uken var skilsmissen et faktum.

Nå viser det seg at Holmes har fått styrke og støtte fra uventet hold. Nemlig Tom Cruise' andre ekskone, Nicole Kidman. De to skilte seg i 2001, og har to barn sammen.

– Hold ut!

En kilde har fortalt bladet Us Magazine at de to ekskonene skal hatt kontakt med hverandre de siste ukene.

– Nicole har vært støttende og fortalt Katie at hun har vært gjennom akkurat det samme, og at hun er nødt til å holde ut.

Kilden forteller også at de to har vært venner helt siden Tom og Katie møttes, uten at mange har visst om det. Det har vært fordi de har vært nødt til å samarbeide om Nicole og Tom's felles barn.

– Da Katie kom til bristepunktet i ekteskapet, når hun fryktet for Suri som verst, strakk Nicole ut en hjelpende hånd til Katie, og tilbød sin støtte og hjelp, legger kilden til.

Les også: Katie Holmes: – Tom behandlet meg som en robot

– Klarte ikke puste

I slutten av juni ble det kjent at Katie Holmes hadde søkt om skilsmisse fra Tom Cruise.

– Dette er en privatsak for Katie og familien hennes. Hun bryr seg først og fremst om hva som er best for datteren, sa Katies advokat Jonathan Wolfe til People for to uker siden.

Kjendisnettstedet TMZ.com hevder at Holmes skal ha uttalt at hun følte seg kvalt i ekteskapet med Tom Cruise.

«Tom Cruise styrte Katie Holmes som en robot. Han tok alle store og små avgjørelser i hennes private og profesjonelle liv. Til slutt følte hun at hun knapt kunne puste uten hans tillatelse», sa kilder tett på Katie til TMZ.

Les også: Dette kan vi lære av kjendisskilsmissene

Scientologikrangel

TMZ.com skrev at én av årsakene til at paret skilles, er at Cruise ønsket at deres datter Suri skulle få opplæring hos Sea Organization, en radikal scientologorganisasjon.

Organisasjonen har blitt sammenlignet med en «boot camp» med militærlignende trekk hvor barn helt ned i femårsalderen blir sendt uten foreldre for å få undervisning i det høyeste nivået av scientologi.

– Katie følte at den eneste måten å sørge for at Suri ikke ble sendt til Sea Organization, var ved å skille seg fra Cruise og søke om aleneomsorg for Suri, sa kilden til nettstedet.