TV 2 SPORTEN vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27. juni til 27. juli.

Premier League:

Ifølge Daily Mirror skal Milan skal være klar til å betale 20 millioner pund for Manchester City-spilleren Edin Dzeko, etter at spissen har fått mindre spilletid under Roberto Mancini.

Daily Star melder at Manchester United nærmer seg en 16 millioner signeringen for Leighton Baines. Everton-backen kan bli en erstatter for Patrice Evra.

Everton skal vurdere et bud på Reto Ziegler (26). Juventus la nylig ut spilleren for salg. Spilleren skal ha en pris på omlag fem millioner pund, ifølge Metro.

Manchester City håper Emmanuel Adebayor går til Tottenham for fem millioner pund. The Sun skriver at en slik overgang kan åpne for en avtale med Robin van Persie.

Emmanuel Adebayor (Foto: Sang Tan/Ap)

Manchester United har sendt en delegasjon til Brasil for å sjekke ut de São Paulo-spilleren Lucas Moura (19), melder Daily Mail. 30 millioner pund skal prisen være på midtbanespilleren, og skal også følges av italienske Inter. Spilleren blir med Brasil til OL i London.

Les også:– Helstad må prestere for å dytte meg ut av laget
Les også: Roberto Mancini signerte langtidskontrakt med City

Chelsea ser ut til å slå Tottenham i kampen om den brasilianske spissen Oscar (20). Prisen skal ligge på rundt 25 millioner pund. Andre Villas-Boas trodde han sto sterkest etter et bud på spilleren forrige uke, men Chelsea skal ha vært raskt på banen med en høyere sum.

Liverpool ønsker å signere den Clint Dempsey fra Fulham. Merseyside-klubben håper å få til en overgang før de drar på turné i USA, skriver Daily Mirror.

Clint Dempsey (Foto: Martin Rickett/Ap)

Real Madrid skal være interessert i Liverpool-spilleren Daniel Agger. 27-åringen har lagt bak seg seks år i England. Nå kan altså den skadeplagede forsvarsspilleren være på vei vekk fra Anfield, melder Daily Mirror.

Milan, Juventus og Inter er interessert i Aleksander Kolarov, skriver talkSPORT. Manchester City-spilleren er misfornøyd med den siste tiden etter at Gael Clichy overtok førstelagsplassen hans.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arsenal og Barcelona kjemper om den franske midtbanespilleren Etienne Capoue (23). Barcelona ser på spilleren som en mulig erstatter for Seydou Keita. Prisen skal være på rundt ti millioner pund.

Real Madrid høyner innsatsen i jakten på Luka Modric. Nå skal den spanske klubben være klar til å tilby Ricardo Carvahlo (34) i tillegg til en overgangssum. Overgangen kan bli dyr for Real Madrid, ettersom Tottenham krever 35 millioner pund for ballkunstneren.

Luka Modric (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sunderland må ut med 15 millioner pund om de skal sikre seg Steven Fletcher. Det er beskjeden Wolverhampton ga, etter at det ble kjent at Martin O'Neill var interessert i spilleren, melder Daily Mail.

Tottenham er favoritter til å signere Nottingham Forest-spilleren Jamaal Lascelles (18). Arsenal skal også være interessert i forsvarsspilleren, men det ser ut som om naborivalen vinner denne runden, melder Daily Mirror.

Les også: Vertonghen er klar for Tottenham
Les også: Haugesund signerer ny spiss - men en midtstopper forlater «araberne»

Wigan håper å signere Adrian Mariappa (25). Watford-spilleren kan bli den første signeringen i sommer for Roberto Martinez.

Steven N'Zonzi har ikke reist til Blackburns treningsleir i Østerrike, melder Lancashire Telegraph. Den franske midtbanespilleren ser på mulighetene til en overgang bort fra Ewood Park. Blackburn har satt en prislapp på ti millioner pund for spilleren, som er koblet til Arsenal, Stoke City, Spartak Moskva, Villareal og Borussia Dortmund.

Les også: Roberto Mancini signerte langtidskontrakt med City

Øvrig:

Borussia Mönchengladbach er nær å erstatte Marco Reus. Twentes Luuk de Jong skal være klar for Bundesligaen, og prisen ryktes å ligge på rundt 14 millioner euro, melder tyske Bild.

Nicolas Anelka har avkreftet ryktene om å forlate Shanghai. 33-åringen har slitt med skader, og havnet i konflikt med fansen forrige uke. Selv har han uttalt at hvis han forlater Shanghai, så er det for å pensjonere seg, melder Soccerway.

Malaga er blitt en kjøpesterk klubb de siste årene. Nå ønsker det spanske laget å hente inn Luca Toni. Den italienske spilleren befinner seg for øyeblikket i Al Nasr.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene