Ekteparet fra Egypt er pågrepet etter at de forsøkte å smugle sin fem måneder gamle sønn inn til Sharjai i De forente arabiske emirater.

Oppdaget på røntgen

Det spesielle smuglerforsøket ble oppdaget lørdag morgen etter at ekteparet hadde passert passkontrollen på Sharjah flyplass, skriver nyhetsbyrået AP.

Det eneste som gjensto før ekteparet kunne slippes inn i landet, var å scanne håndbagasjen gjennom røntgenmaskinen. Det var da sikkerhetsvaktene gjorde den sjokkerende oppdagelsen av en sprell levende baby, omhyggelig pakket inn i en stor bag.

Gutten hadde verken pass, visum eller andre dokumenter som ga ham innreisetillatelse til Sharjai.

baby i bag (Foto: Sharjai airport police)

Ble lei av å vente

Ifølge lokale medier bodde ekteparet ulovlig i landet før de reiste hjem til Egypt, der fødselen fant sted. Da de skulle returnere til Sharjai, ble de nektet innreise fordi sønnen deres ikke hadde visum.

Ekteparet ble bedt om å vente på flyplassen til visumkontoret åpnet, men den egyptiske mannen ble utålmodig og overtalte kona til å putte guttungen deres i bagen, med forsikringer om at han ville være helt trygg.

Men politiet i Sharjai er av en annen oppfatning. De har siktet ekteparet for barnemishandling og smuglerforsøk.

– Da tollerne så babyen inne i bagen ble de målløse. Denne maskinen er svært farlig, spesielt for en liten baby i en bag, sier en polititjenestemann til Gulf News.