Justin Bieber skapte kaos sist han kom til Norge.

Flere titalls tusen tenåringsjenter løp byen rundt på jakt etter tenåringsidolet, og nylig ble det annonsert at Bieber vender tilbake til Norge og hovedstaden tirsdag 16. og onsdag 17. april 2013.

Han kommer da til å holde to Telenor Arena i forbindelse med verdensturneen «Believe».

Les også: Justin Bieber kommer tilbake til Norge

21 ting du ikke visste

«Bieberfeveren» skal ingen ende ta og selv om vi har hørt mye om unggutten i den siste tiden, er det allikevel en del ting du kanskje ikke visste om artisten.

Nettstedet Zimbio.com har i dag publisert en liste over 21 ting du (kanskje) ikke var klar over.

1. Justin Bieber er en selvlært artist. Under oppveksten i Statford lærte han på egen hånd både piano, trompet og gitar. I tillegg gikk han på øvelser for å lære seg trommer. En av de første sangene han lærte seg på gitar var Bob Dylons «Knocking on Heaven's Door».

2. Han tapte under sin første talentkonkurranse. Justin har tidligere fortalt at han ble oppmuntret til å starte med musikken etter at han deltok i en talentkonkurranse da han var 12 år og sang en låt fra artisten Ne-yo. Han gikk dessverre ikke til topps, men endte på en andreplass, men allikevel var det nettopp dette som skal ha fått ballen til å rulle for Justin. Hans mor postet opptredenen på YouTube som førte til at Bieber ble oppdaget av Scooter Braum.

3. Han sang på gaten for penger. Sommeren etter hans deltagelse i den første talentkonkurransen skjønte Bieber at han kunne tjene penger på talentet sitt. Han sto derfor på gaten utenfor the Stratford Theater hvor han klarte å tjene inn 3000 dollar, som ble nok til å betale for hans første feire med sin mor. Ferien gikk til Disneyland.

Les også: Justin Bieber innfridde i Oslo – Se bildene!

4. Justin Timberlake ønsket seg Bieber i stallen. Det ble til slutt Scooter Braun og Usher som trakk det lengste strået om Bieber, men før han signerte, var det flere som var interessert i å ha Justin i stallen. Bland andre skal artisten Justin Timberlake ha forsøkt å fly Bieber ut til Los Angeles for signering. Men Bieber signerte med Def Jam da han fylte 14.

5. Han fikk billappen på første forsøk. Selv om man kanskje ikke alltid skulle tro det. Justin ble nylig tatt for råkjøring og har tidligere vraket en av sine tidligere biler, men artisten fikk lappen på første forsøk. Som gave fikk han en Range Rover av Usher og nå har han blant andre biler en Mercedes Van med et helt studio hvor han kan spille inn sine hits på veien.

6. Han misliker UGGS. Skotøyet som er elsket av kjendisene, faller ikke i smak hos Justin. I et intervju fra 2010 sa han «Jeg synes UGGS er stygge. Og jeg synes store solbriller er overvurdert. Jeg liker store solbriller, men ikke de enorme, sunde».

7. Kongen av internett. I 2010 var Justin den kjendisen på internett som var mest søkt på over hele verden. Han skal ha blitt søkt på tre ganger så mye som David Beckham det året.

8. Satte tidenes YouTube-rekord. I juni 2012 hadde videoen «Baby» blitt vist over 744 millioner ganger på YouTube og har blitt den mest sette videoen på nettstedet igjennom tidene. Musikkvideoen er regissert av den norske regissøren Ray Kay som har gjort stor suksess i Hollywood.

Les også: Nei, «beliebers», Justin er ikke her!

9. Har Jesus tatover på leggen. Unggutten tok sin første tatovering på 16-årsdagen, den gang tok han et omriss av en liten fugl på den venstre siden av hoften sin. Etter dette har han tatovert et portrett av Jesus med på baksiden av leggen, fått skrevet «Jesus» på Hebraisk på ribbeina og «Belive» på armen.

10. Han har fremdeles ikke fått en Grammy. Riktignok har han vært nominert to ganger i 2011, for beste album og beste vokal innen popmusikken, men foreløpig har han ikke tatt med seg en Grammy hjem til peishyllen enda.

11. Eier hus til 6,5 millioner dollar. Selv om det ikke er så mange 18-åringer i seg selv som eier egen bolig, er det i alle fall ikke mange som har et til 6,5 millioner dollar. Men det har Bieber og villaen ligger i Calabasas i California, har eget bibliotek, kinosal, vinkjeller og til og med en hagedam, pluss et stort basseng selvfølgelig.

12. Får 30 nye følgere på Twitter hvert minutt. i gjennomsnitt har det blitt regnet ut at Justin Bieber får en ny tilhenger på nettstedet Twitter hvert andre sekund. Det vil si 30 nye «beliebers» i minuttet. i skrivende stund, har han hele 24 618 995 følgere. At dette stemmer kan du sjekke selv, gå inn på hans profil her, trykk oppdater og legg merke til hvor raskt tallet på Followers stiger.

Les også: Derfor er Justin Bieber en trendsetter

13. Han «døde» på TV. Som skuespiller selvsagt. Justin var med i suksesserien «CSI» i 2011 hvor han spilte rollen som en utagerende tenåring med navn Jason McCann som ble skutt av politiet etter å ha siktet mot politimannen med en pistol. Etter dette har han hatt en liten rolle i filmen «Men in Black 3» hvor han spilte en baby alien.

14. Det finnes fire nøyaktige kopier av han. Ikke levende riktignok. Men Justin Bieber er skapt på nytt hele tre ganger i voks. En i New York, en i Amsterdam og London på Madame Tussauds. Alle tre har på seg forskjellige klær men har nøyaktig, samme velstelte hårsveis.

15. Holder rekorden i salg av julemusikk. Julealbumet «Under the Misteltoe» som ble sluppet i september 2011 solgte over 210 000 bare den første uken. Rekorden førte til at Justin ble den aller første soloartisten i verden som har hatt tre album på førsteplass før fylte 18 år.

16. Dyktig i basket. Ikke bare er han god på å synge, han er også et talent i idretten. Justin imponerte alle under NBA All-Star Celebrity Game i 2011 og fikk med seg en trofe hjem fra basketballbanen hvor han hanket inn åtte poeng til laget sitt, sendte ut fire pasninger som ga mål og stoppet motspillerne to ganger i å få mål.

17. Mest inntjente dokumentar siden 1987. Dokumentaren «Justin Bieber: Never Say Never» kom ut i februar 2011 og viste stjernens reise fra han var liten med private hjemmevideoer til å bli en av verdens mest ettertraktede artister. Dokumentaren viste eksklusive intervjuer og bilder fra konserter og at en av konsertene fra filmen ble vist i 3D på kinosalene var heller ikke et minus. Filmen har solgt til 98 millioner dollar og ble dokumentaren med mest inntjente penger siden 1987 i USA.

Les også: Sov på gata for å få et glimt av Bieber

18. Daten skuespiller fra musikkvideo. I musikkvideoen «Baby» får Bieber god kontakt med skuespiller Jasmine Willegas, og sannheten var at det ble søt musikk mellom de to også utenfor settet. Paret ble sett kyssende flere steder etter innspillingen og senest kun måneder før han ble kjæreste med Disney-stjernen Selena Gomez. Senere har han også bekreftet at han i en kort periode datet Jasmine.

19. Han er storebror til to. På sin mors side er han enebarn, men hans far har to barn, Jaxon og Jazmyn. Begge to er mye yngre enn Justin, men lillesøsteren på bare fire år har allerede fått en konto på Twitter med over 400 000 følgere, til tross for at hun ikke har skrevet noe som helst.

20. Han har en egen «Swagger Coach». Hvordan det nøyaktig blir oversatt til norsk, er vanskelig å si for det er nok ikke mange som har det, men Bieber har altså en egen stylist som sørger for at han alltid ser «fresh» og «hipp» ut. Stylisten Ryan Good stiller opp spesielt for Justin og gir han veiledning i hvordan han skal både oppføre seg, høres ut og kle seg kult.

21. Hjelper andre stjerner. Justin Bieber har allerede fått signert artisten Carly Rae Jepsen som før suksesslåten «Call Me Mabye» var en ukjent Canadisk sangerinne. Selv om hun er talentfull var det Bieber som ga henne suksess etter at han hjalp henne med signering hos Scooter Braum og omtalte henne på Twitter en rekke ganger.

Les også: – Norway!!! Elsker menneskene her! Tusen takk

Og helt til slutt, en liten ekstra gobit til alle hans fans.

Her sjarmerer Justin fansen fra gutterommet før han ble berømt: